tik pred začetkom letošnje trgatve bo jutri, v petek, 25. avgusta zvečer, na tradicionalnem festivalu Park Wine Party v Novi Gorici še toliko bolj zanimivo osebno srečati in poklepetati s primorskimi vinogradniki in vinarji.

Spoštovani, 

tik pred začetkom letošnje trgatve bo jutri, v petek, 25. avgusta zvečer, na tradicionalnem festivalu Park Wine Party v Novi Gorici še toliko bolj zanimivo osebno srečati in poklepetati s primorskimi vinogradniki in vinarji. Kar 24 jih bo namreč predstavljajo svoj izbor vin, spoznati in pokusiti bo mogoče tudi vina z mednarodno priznanim biodinamičnim certifikatom Demeter.
 
Dogodek bo v letošnji sedmi izvedbi povezal vse čute: ob degustaciji vin bo obiskovalcem na voljo kar sedem kulinaričnih postojank, na katerih se bodo s pripravo jedi pred gosti predstavili hišni in gostujoči chefi. Za pravi ritem dogodka pa bodo poskrbeli glasbeniki: Josmil Neris s skupino Marvelous Band ter DJ Adriano Roj.
 
V prilogi najdete zloženko dogodka Park Wine Party s seznamom vinarjev in vseh vin, ki bodo jutri na degustaciji. Poleg tega ne spreglejte tudi predstavitve kulinaričnih kreacij, ki so jih kuharski mojstri pripravili posebej za to priložnost.
 
Dobrodošli v Novi Gorici, na poletnem festivalu Park Wine Party.

Park Wine Party 2023.pdf 1.33 MB


VIR: HIT d.d.