napovednik

Poglejte, kaj v mesecu februarju izpostavljamo iz bogate ponudbe kanalov Warner Bros. Discovery –Discovery Channel, TLC, HGTV in HBO.



GOLJUFI, HAZARDERJI, LOPOVI (Hustlers Gamblers Crooks)
Premiera: 20. februarja ob 22. uri
Serija prikazuje resnične zgodbe goljufov, hazarderjev in tatov, ki jih pripovedujejo akterji sami. Strukturirana je kot hollywoodski triler in je polna trenutkov, ob katerih zastane dih. Navijajte za slabše, ki tvegajo vse, da bi spremenili svojo prihodnost. 
 


LJUBEZEN V PREVODU (Love and translation)
Premiera: 14. februarja ob 20. uri
V tropskem raju se ameriški moški podajo na epsko pustolovščino, da bi med skupino žensk z vsega sveta našli tisto »ta pravo«. Preobrat: nobena od žensk ne govori ali razume angleško, moški pa ne govorijo njihovih jezikov. 

 

NEPREMIČNINSKA ZAKONCA
(Married to a real estate)
Premiera: 14. februarja ob 21. uri
Spremljajte nepremičninska strokovnjaka, zakonca Egypt Sherrod in Mika Jacksona, kako usklajujeta svoje zasebno življenje z živahnim poklicnim življenjem in strankam pomagata pridobiti sanjske domove.

PRODAJA V DUBAJU (Selling Dubai)
Premiera: 24. februarja ob 21. uri
Maria Morris se podaja v dubajski svet nepremičnin. Od visokih stanovanjskih stavb do razkošnih vil, Maria bo naredila vse, da najde popolne domove za svoje stranke.
 
NIKAR TAKO ŽIVAHNO XII (Curb Your Enthusiasm XII)
HBO premiera: 12. februarja ob 21. uri
2023 | komedija | HBO Original  | serija
Legendarna, z emmyjem in zlatim globusom nagrajena humoristična serija »Nikar tako živahno« z Larryjem Davidom v glavni vlogi pretirane različice samega sebe, ponuja šaljiv pogled na izmišljeno življenje avtorja, režiserja in komika.

PRAVI DETEKTIV: DEŽELA TEME (True Detective: Night Country)
HBO: ob ponedeljkih ob 20. uri
2024 | kriminalistična drama | HBO Original  | serija
Ko v Ennisu na Aljaski nastopi dolga zimska noč, osem mož, ki upravljajo arktično raziskovalno postajo Tsalal, izgine brez sledu. Da bi rešili primer, se bosta morali detektivki Liz Danvers (Jodie Foster) in Evangeline Navarro (Kali Reis) soočiti s temo, ki jo nosita v sebi, in raziskati strašljive resnice, ki ležijo zakopane pod večnim ledom.

PRAVIČNIK 3: ZADNJE POGLAVLJE (The Equalizer 3)

HBO PREMIERA: 4. februarja ob 20. uri

2023 | akcija | film

Odkar je prenehal delati kot vladni morilec, se Robert McCall (Denzel Washington) težko sprijazni z grozotami, ki jih je zagrešil v preteklosti, in najde čudno tolažbo v služenju pravici v imenu zatiranih. Na svoje presenečenje se v južni Italiji počuti kot doma, a odkrije, da so njegovi novi prijatelji pod nadzorom lokalnih mafijskih šefov. Postane usodno in McCall ve, kaj mora storiti: spopasti se mora z mafijo in tako zaščititi svoje prijatelje.



SI TAM, BOG? TUKAJ MARGARET (Are You There God? It's Me, Margaret.)
HBO PREMIERA: 11. februarja ob 20. uri
2023 | dramedy | film
Abby Ryder Fortson v brezčasni zgodbi o odraščanju nastopa kot Margaret, 11-letnica, ki razmišlja o življenju in adolescenci ob ljubezni in podpori matere (Rachel McAdams) in babice (Kathy Bates).
GRAN TURISMO (Gran Turismo)
HBO PREMIERA: 18. februarja ob 20. uri
2023 | akcija | film
Neill Blomkamp je režiral to neverjetno resnično zgodbo o Jannu Mardenboroughu, igralcu iz delavskega razreda, katerega spretnosti v dirkalnem simulatorju Gran Turismo so ga spremenile v profesionalnega dirkača. Z ekipo avtsajderjev, ki jo sestavljata propadli nekdanji voznik Jack Salter (David Harbour) in idealistični direktor Danny Moore (Orlando Bloom), bodo tvegali vse, da bi zavladali najelitnejšemu športu na svetu.
VRTNARSKI MOJSTER (Master Gardener)
HBO PREMIERA: 25. februarja ob 20. uri
2022 | triler | film
»Glavni vrtnar« je zgodba o vrtnarju (Joel Edgerton), čigar na videz mirno življenje zmoti nenavadna prošnja delodajalca (Sigourney Weaver). Da bi zaščitil tisto, kar mu je pomembno, se bo moral Narvel Roth zateči k nasilju, ki ga je pustil za sabo, in se soočiti s preteklostjo, ki jo zaznamujejo leta krvi in ​​besa.
OTROCI ZLA (Children of Evil aka. Deca zla)
HBO: 13. februarja ob 20. uri, nova nadaljevanja ob torkih ob 20. uri
2023 | triler | srbska serija | 1. sezona
Zamaskirani zločinec ubije vidnega politika in mu v roki pusti stari zlatnik. Vse kaže na to, da je šlo za ritualni umor. Zagovornik Nikola Bobić se nerad loti primera in postane del nevarne igre, ki bo za vedno spremenila njegovo življenje.

VIR: WBD