To sezono ne v klasični črni barvi ampak v odtenkih rjave.

Zemeljski toni so tisti, ki usnju dajo mehkobo. Kar nekaj kosov iz kolekcije s.Oliver lahko vključite v svoj vsakdan, med njimi je brez dvoma temno rjavo usnjeno krilo v midi dolžini, ki ga lahko nosimo na nevtralne zgornje dele, kot je klasična bela bluza ali pa enostavni puloverji. Na podoben način lahko nosimo usnjene hlače širšega kroja. Modni poudarek je vsekakor usnjeni trenč plašč. Trenč je eden izmed tistih kosov, ki zares nikoli ne bo šel iz mode. Lahko ga nosite na jeans, ki je idealna izbira za vsak dan, ali pa na bolj sofisticirane oprave, kot je mala črna oblekica. In ne bojte se pozabavati z različnimi rjavimi odtenki – od tiste izredno temne do živahne, ki spominja že na oranžno. Naj se jesen začne.



S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.



Balonar S.Oliver Black Label
199,99 €



Dolge hlače S.Oliver Black Label
89,99 €


Naslovna fotografija: S.Oliver Black Label
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.