Austin Evans, eden najvidnejših tehnoloških in igričarskih vplivnežev, je prišel na idejo o ustvarjanju igralne izkušnje brez primere s funkcijo Parallel Space

[Ljubljana, 23. avgust 2023] Na pametnem telefonu HONOR Magic V2, ki bo predstavljen na letošnjem sejmu IFA v Berlinu, je Austin Evans igral Wild Rift, hkrati je nadzoroval dva lika in na koncu premagal rivalsko ekipo. Poudaril je, da bi lahko HONOR Magic V2 bil najboljša inženirska strojna oprema od vseh pametnih telefonov, kar jih je kdaj videl.


Austinov videoposnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi, kjer je vidna tudi njegova ustvarjalna izkušnja pri igranju s funkcijo Parallel Space: 


S funkcijo Parallel Space je možno istočasno uporabljati aplikacijo iz glavnega in vzporednega prostora na enem zaslonu
. V obeh prostorih se aplikacije izvajajo neodvisno, ne da bi vplivale druga na drugo. Je neodvisen varnostni prostor, ki varuje zasebnost in omogoča novo smer interakcije med ljudmi in napravami v prihodnosti.


Na HONOR-jevem keynote dogodku "Unfold Tomorrow" na sejmu IFA Berlin 2023 bo v začetku septembra izvršni direktor podjetja HONOR razkril več o inovativnih interakcijah.


Več informacij najdete na spletni strani: https://www.hihonor.com/global/events/honor-ifa/


###

O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/ ali pišite na newsroom@hihonor.com.


 VIR: Pristno