V soboto, 18. 3. smo v Kulturnem domu Jožeta Petruna Lovrenc na Pohorju preživeli prijeten plesno - glasbeni večer. Večer je bil posvečen vsem predstavnicam ženske spola, v spomin in opomin na to, da nekatere samoumevne stvari v naši družbi včasih niso tako preprosto in vsem dosegljive, kot bi morale biti.

V soboto, 18. 3. smo v Kulturnem domu Jožeta Petruna Lovrenc na Pohorju preživeli prijeten plesno - glasbeni večer. Večer je bil posvečen vsem predstavnicam ženske spola, v spomin in opomin na to,  da nekatere samoumevne stvari v naši družbi včasih niso tako preprosto in vsem dosegljive, kot bi morale biti. V družbi Tackanov, Reneja Črešnarja, Jimija in OŠ Lovrenc na Pohorju (zastopali so jo Tara Kaube, Kiara Kotnik, Saša Karničnik, Taja Gradišnik, povezovalka programa Ivana Kores in otroška folklora) smo uživali ob dobri glasbi in lepem plesnem nastopu. 

Hvala vsem nastopajočim, ki ste omogočili izvedbo dogodka. Vam drage dame pa še enkrat zaželimo vse dobro in iskrene čestitke ob prihajajočem materinskem dnevu!

VIR: Občina Lovrenc na Pohorju