Pripravite prigrizke in pijačo ter se zavijte pod odejo na kavč, oktober bo na kanalu TV1000 v znamenju NOČI ČAROVNIC.

Ljubljana, 27. septembra 2023 – Pripravite prigrizke in pijačo ter se zavijte pod odejo na kavč, oktober bo na kanalu TV1000 v znamenju NOČI ČAROVNIC. Za vas imamo številne nove premiere in obilico grozljivih tem, od ene najbolj krvavih grozljivk vseh časov, 'Zlobni mrtveci' iz leta 2013, do skrivnostnih duhov, ki strašijo po vasi v filmu 'Megla', srhljivih klicalcev v filmu 'Ko pokliče tujec' in z demonom obsedene študentke v 'Hudič v Emily Rose'. Kanal TV1000 prinaša novo grozljivko vsak delavnik ob 21.00.



Izpostavljamo nekaj grozljivk, ki si jih boste lahko ogledali v okviru tematskega sklopa Noč čarovnic vsak delavnik v oktobru ob 21.00 uri samo na TV1000:



Megla
Ponedeljek, 2. oktobra ob 21.00 uri
Nadnaravna megla se dvigne nad majhno obmorsko mesto natanko 100 let po tem, ko je na bližnjih skalah potonila skrivnostna ladja.


Zlobni mrtveci 
Sreda, 4. oktobra ob 21.00 uri
Pet mladih prijateljev v odmaknjeni gozdni koči najde Knjigo mrtvih in nevede prebudi starodavne demone, ki spijo v gozdovih in se jih polastijo.



Prevzetnost in pristranost in zombiji 
Petek, 6. oktobra ob 21.00 uri
Predelava romana Jane Austin, v katerem nežne sestre ne iščejo več le najboljšega snubca, ampak so tudi smrtonosne borke proti zombijem, ki obkrožajo idilično viktoriansko podeželje.




Mulholland Drive
Torek, 10. oktobra ob 21.00 uri
Ambiciozna igralka Betty naleti na Rito, ki po prometni nesreči na Mulholland Drivu trpi z amnezijo. Skupaj nato poskušata razvozlati, kdo je v resnici Rita in kaj se ji je zgodilo ...



Ko pokliče tujec
Petek, 13. oktobra ob 21.00 uri
Srednješolko pri čuvanju otrok terorizira neznanec z vrsto srhljivih telefonskih klicev. Strah preraste v grozo, ko ji policija sporoči, da klici prihajajo iz notranjosti hiše.



Hudič v Emily Rose 
Torek, 31. oktobra ob 21.00 uri

Film temelji na resnični zgodbi, v kateri odvetnik sprejme primer umora, ki vključuje duhovnika, ki je izvajal eksorcizem na majhni deklici. Nastopata Laura Linney in Tom Wilkinson. 



VIR: Grayling