Izola se je znova pridružila tradicionalni prostovoljski akciji Dan za spremembe, ki poteka pod okriljem Slovenske filantropije od leta 2010 in je nastala z namenom spodbujati državljane vseh starosti k aktivnemu odzivu na potrebe svoje skupnosti.

Izola, 4. april 2024 – Izola se je znova pridružila tradicionalni prostovoljski akciji Dan za spremembe, ki poteka pod okriljem Slovenske filantropije od leta 2010 in je nastala z namenom spodbujati državljane vseh starosti k aktivnemu odzivu na potrebe svoje skupnosti. Občane vabimo, da tudi sami na različne načine poskušajo narediti kaj dobrega za okolje in to soboto, 6. aprila, sodelujejo pri vseslovenski akciji. 


Letošnja akcija Občine Izola, ki sta se ji pridružila tudi Dom upokojencev Izola in Komunala Izola, je potekala danes dopoldne. Zaposleni na občinski upravi in na komunalnem podjetju smo čistili ter urejali kolesarsko pot Parenzana na delu, ki poteka skozi Izolo, medtem ko je druga ekipa obiskala varovance v domu upokojencev in jim popestrila dan s skupnim sprehodom po mestnem središču. 


Namenite tudi sami nekaj časa in energije za dobrobit skupnosti, pozitivne ter trajnostne spremembe. Vabimo vas, da nam na e-naslov pr@izola.si pošljete kratek opis svoje aktivnosti in fotografije soustvarjanja, ki jih bomo objavili na občinskih komunikacijskih kanalih.

Več informacij na povezavi: 15. Dan za spremembe.

VIR: PR Občine Izola