NEKAJ VEČ IN VELIKO BOLJE. STRATEGIJI NA POT.

 Spoštovani predstavniki medijev,Dnevi slovenskega turizma (DST), ki predstavljajo najpomembnejši strokovni dogodek v Sloveniji na področju turizma, bodo letos potekali med 14. in 16. novembrom v hotelu Thermana Park Laško.V imenu vseh soorganizatorjev DST 2022 vljudno vabljeni na
NOVINARSKO KONFERENCO,  

ki bo potekala v sredo, 9. novembra, s pričetkom ob 10. uri,

v dvorani Oaza na GZS (Dimičeva 13).O izzivih in prihodnosti slovenskega turizma bodo spregovorili:Matjaž Han, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo,mag. Maja Pak, direktorica Slovenske turistične organizacije,Andrej Prebil, predsednik Turistično gostinske zbornice Slovenije,Patricija Furlan, predsednica Sekcije za gostinstvo in turizem pri Obrtno podjetniški zbornici Slovenije,Jože Prah, podpredsednik Turistične zveze Slovenije inDrago Bulc, predsednik Društva turističnih novinarjev Slovenije.Z nami bo tudi Mojca Leskovar, predsednica uprave Thermane Laško, ki gosti DST 2022.

Za udeležbo na novinarski konferenci se prijavite (v kolikor tega še niste storili) najkasneje do torka, 8. novembra do 10. ure, na elektronski naslov: pr@slovenia.info.

V okviru DST 2022 se bodo zvrstili številni dogodki, med njimi izpostavljamo:PLENARNI DAN DST 2022 in svečano prireditev s podelitvijo najvišjih priznanj s področja turizma (15. novembra) terDogodek 'IT-TOUR': na poti k digitalni preobrazbi turizma STO (16. novembra).
V okviru letošnjih DST se bodo zvrstili še 69. Gostinsko turistični zbor v organizaciji TGZS, Strokovno srečanje gostincev  s podelitvijo priznanj v organizaciji OZS, prireditev Moja dežela - lepa in gostoljubna  in Srečanje turističnih društev v organizaciji TZS  ter Strokovne delavnice JRE.V okviru letošnjih DST bodo potekali številni dogodki, med njimi izpostavljamo:PLENARNI DAN DST 2022 in svečano prireditev s podelitvijo najvišjih priznanj s področja turizma (15. novembra) terDogodek 'IT-TOUR': na poti k digitalni preobrazbi turizma STO (16. novembra). V okviru letošnjih DST se bodo zvrstili še 69. Gostinsko turistični zbor v organizaciji TGZS, Strokovno srečanje gostincev  s podelitvijo priznanj v organizaciji OZS, prireditev Moja dežela - lepa in gostoljubna  in Srečanje turističnih društev v organizaciji TZS  ter Strokovne delavnice JRE.

Vabimo vas, da tokrat na DST pridete z vlakom I feel Slovenia.

Vozni red vlaka, več informacij in celoten program dogodka je objavljen na povezavi.Dnevi slovenskega turizma potekajo v so-organizaciji vseh večjih partnerskih institucij s področja turizma v Sloveniji: Ministrstva za gospodarski razvoji in tehnologijo (MGRT), Slovenske turistične organizacije (STO), Turistične zveze Slovenije (TZS), Turistično gostinske zbornice Slovenije (TGZS), Sekcije za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije (OZS), Združenja turističnih agencij Slovenije, Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč, Zavoda Kongresno turistični urad, Društva turističnih novinarjev Slovenije, Slovenia Outdoor GIZ in drugih.

Veselimo se srečanja.

VIR: STO