Letošnji dogodek »DNEVI KMETIJSTVA SLOVENSKE ISTRE 2022«, se bo odvijal od 8. in 9. oktobra 2022 med 9.00 in 19.00 uro, na parkirišču pred stadionom Bonifika v Kopru.Sodelujoči na dogodku bodo ponudniki iz Istre in tudi ostalih delov Slovenije, ki bodo na stojnicah predstavili svojo pestro ponudbo iz področja kulinarike, vina, oljkarstva, zeliščarstva, sadjarstva, čebelarstva, ročnih del, turizma, ribištva, turističnih kmetij in raznovrstnih kmetijskih pridelkov.


V okviru dogodka so letos pripravili kar nekaj novosti:


ISTRSKI KOTIČEK, s predstavitvijo raznovrstnih domačih izdelkov in pridelkov, ki jih bo možno tudi kupiti in


KULINARIČNI KOTIČEK, s pripravo vrhunskih jedi v živo, tako, da se boste lahko razvajali ob kulinaričnih dobrotah in odlični vinski kapljici.


Poskrbljeno bo za kulturno-zabavni program, kot tudi za najmlajše obiskovalce. Obisk dogodka, ki je namenjen vsem generacijam ter vse ostale spremljajoče aktivnosti bodo za obiskovalce brezplačne.


K sodelovanju vabijo tudi razstavljavce, saj gre za odlično priložnost za vašo predstavitev. Prijave so možne do vključno 9. 9. 2022. Prijavnico najdete na povezavi: https://www.dnevi-kmetijstva.si/prijavnica


Spremljajte jih lahko prek spletne strani https://www.dnevi-kmetijstva.si/ in prek omrežja Facebook pod imenom Dnevi kmetijstva slovenske Istre.


Vabljeni k sodelovanju na Agrariinem natečaju Naj domač izdelek slovenske Istre 2022. Vse dodatne informacije najdete na spletni strani: https://www.kz-agraria.si/natecaj/.


Rezultati natečaja bodo razglašeni v nedeljo 9.10.2022 ob 14 uri.

PR: Občina Piran