Včeraj, 10. 9. smo na Šubičevi ulici 1, v Ljubljani odprli vrata nove dm prodajalne. Destinacija v centru mesta ponuja celovito, kvalitetno in ugodno ponudbo širokega asortimaja za vaše vsakodnevne lepotne, negovalne, gospodinjske in prehranske navade.

Včeraj, 10. 9. smo na Šubičevi ulici 1, v Ljubljani odprli vrata nove dm prodajalne. Destinacija v centru mesta ponuja celovito, kvalitetno in ugodno ponudbo širokega asortimaja za vaše vsakodnevne lepotne, negovalne, gospodinjske in prehranske navade. Razprostira se na več, kot 400 m² prodajnih površin in ponuja strankam kar 15.000 izdelkov, vsak dan, od ponedeljka do sobote od 8h zjutraj do 20h zvečer. Prodajalna je opremljena z najsodobnejšo opremo in ima tudi 3 samopostrežne blagajne.

Foto: Nejc Pernek

Naša nova dm prodajalna nudi širok izbor vrhunskih izdelkov nujno potrebnih za zdravje, higieno, lepoto in dobro počutje. Vabljeni, da spoznate najnovejše trende, preizkusite naše strokovno svetovanje in našo prodajalno zapustite s prijetno in varčno nakupno izkušnjo.

Pri dm – u vam namreč zagotavljamo nakupovanje po trajno ugodnih cenah, zato vam svojih najljubših izdelkov ni potrebno kupovati na zalogo. Ponudba več, kot 15.000 izdelkov – v dm prodajalnah in dm spletni trgovini, brez dodatnih kuponov ali kartice zvestobe, bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne kupce.

VIR: DM