Na dogodku Diva Oasis by Deborah Milano smo pod taktirko Lorelle Flego in izjemno priznanega vizažista Luce Mannuccija razkrili čarobno oazo sredi mestnega vrveža. V prijetnem in elegantno urejenem ambientu je Everyday Diva ustvarila svoj sanjski kotiček – prostor, kjer se lahko vsak trenutek dneva počuti kot prava diva. Ta prostor združuje prefinjen dizajn, udobje in najnovejše lepotne trende, vse pod okriljem priznane blagovne znamke Deborah Milano.

Na dogodku Diva Oasis by Deborah Milano smo pod taktirko Lorelle Flego in izjemno priznanega vizažista Luce Mannuccija razkrili čarobno oazo sredi mestnega vrveža. V prijetnem in elegantno urejenem ambientu je Everyday Diva ustvarila svoj sanjski kotiček – prostor, kjer se lahko vsak trenutek dneva počuti kot prava diva. Ta prostor združuje prefinjen dizajn, udobje in najnovejše lepotne trende, vse pod okriljem priznane blagovne znamke Deborah Milano.

Deborah Milano BB Krema 5 v 1 je pravi zaveznik sodobne ženske. Ta inovativni izdelek ponuja pet ključnih lastnosti v eni sami kremi: hidratacijo, izenačevanje tena kože, prekrivanje nepravilnosti, zaščito pred UV žarki ter antioksidativno zaščito. BB krema 5 v 1 zagotavlja naraven videz in svežino kože skozi ves dan, obenem pa jo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi okolja, kot so onesnaženje in UV sevanje.


Deborah Milano Skin Booster Serum

Prvi član družine Skin Booster je serumska podlaga nove generacije s fluidno teksturo, ki izenači ten kože.To je popoln način ličenja “no make-up” make-up je popolnoma naravna, topljiva formula pa se nanese kot druga koža. Skin Booster Foundation je veliko več kot le kozmetični izdelek, je močna kombinacija sestavin  ličil in nego kože, ki koži dajejo prepotrebno spodbudo energije in sijaja.

Formula vsebuje izjemno vlažilni gelni elastomer naravnega izvora, ki zagotavlja svilnat, mehak in prijeten občutek. Obogatena z vitaminom C v učinkovitem razmerju in je antioksidativni pospeševalci obrambe, ki kožo ščiti pred poškodbami zaradi prostih radikalov.


Luca Mannucci: urdani vizažist Deborah Milano v Sloveniji

Luca Mannucci je priznani umetnik ličenja in ambasador blagovne znamke Deborah Milano. S svojo strastjo do ličenja in natančnim občutkom za estetiko je postal eden izmed najbolj iskanih umetnikov v lepotni industriji. Njegovo delo odlikuje prefinjenost, inovativnost in popolnost, kar se odraža v številnih modnih revijah, oglaševalskih kampanjah in sodelovanjih s prestižnimi modnimi hišami.

Kot ambasador Deborah Milano Luca Mannucci prinaša svojo vizijo lepote, združuje tradicijo in sodobne trende ter z uporabo vrhunskih izdelkov blagovne znamke ustvarja osupljive videze. Njegova predanost in strokovnost navdihujeta številne ljubitelje ličenja in ženske.

PROFIL LUCA MANNUCCI

Luca se je rodil v čudovitem toskanskem mestu Volterra, ki slovi po srednjeveških in renesančnih stavbah, rimskem gledališču in etruščanskih najdiščih.

Prihaja iz umetniške družine in eno od njegovih prvih daril v otroštvu je bilo slikarsko stojalo. Spominja se, da je bil že kot deček nadarjen za risanje karikatur in je že od malih nog kazal ustvarjalno nadarjenost in umetniški čut.

Luca je na Univerzi v Pisi diplomiral iz političnih ved s socialno usmeritvijo. Njegova diplomska naloga je bila na temo sociologije komuniciranja, še posebej ga je zanimalo, kako mesto komunicira in se izraža s svojimi spomeniki in zgradbami.

Po diplomi se je Luca preselil v Milano, kjer je nadaljeval študij in se specializiral. 

Vendar ga je opazil skavt iz manekenske agencije in takrat je njegovo življenje dobilo novo, nepričakovano smer.   Luca je postal stalni model in je sodeloval v tiskanih kampanjah, televizijskih oglasih in na modnih brveh prestižnih znamk moških luksuznih oblačil, kot sta Corneliani in Ermenegildo Zegna, če jih naštejemo le nekaj.

Ni treba posebej poudarjati, da tečaja, ki ga je začel v Milanu, ni dokončal!

Med delom modela je Luca postal navdušen nad delom, ki so ga opravljali vizažisti v zakulisju, in se odločil, da je to njegov poklic za prihodnost! Vpisal se je na lepotno akademijo v Milanu.  Njegovo delo umetnika ličenja se je začelo in Luca se ni nikoli ozrl nazaj.

Luca je še posebej iskan kot umetnik ličenja za modne brvi in snemanja za mednarodno znane modne oblikovalce, kot so Dolce & Gabbana, Versace in Armani.    Sodeloval je tudi pri izdelavi Armanijeve barvne kozmetike.

Kot umetnik ličenja sodeluje na beneškem filmskem festivalu in je zelo iskan kot umetnik ličenja zvezdnikov na tednu mode v Milanu. 

Poleg tega je Luca pogosto povabljen kot umetnik ličenja na italijanske umetniške dogodke, zlasti na tekmovanje Sanremo Song Contest, kjer čara s priznanimi italijanskimi pevci in osebnostmi

Poleg dela umetnika ličenja je Luca tudi svetovalec za barve za lase za blagovne znamke in modno akademijo, ki usposablja osebne prodajalce in strokovnjake za barve. Je tudi strokovnjak za usposabljanje za Guerlain, član Armanijeve nacionalne ekipe za usposabljanje za ličila in dišave ter trener za blagovno znamko organskih ličil Naarei.

________________________________________________________________________________

Njegovo sodelovanje z Deborah Milano se je začelo pred več kot desetimi leti. Luca pri tej blagovni znamki sodeluje kot umetnik ličenja za fotografiranje (oglasne strani, kronike), uradni umetnik ličenja za mednarodne trge, umetnik ličenja za dogodke, vključno z dogodkom Vogue Fashion Night Out Deborah Milano / Borsalino v trgovini.

Luca je trenutno zaposlen kot mednarodni trener v številnih državah po svetu, vključno z Rusijo, GCC, Egiptom in Tunizijo, v bližnji prihodnosti pa se veseli tudi dela v Latinski Ameriki.


Foto: Nejc Pernek

VIR: Idealia