Disney+, storitev pretočnih vsebin družbe The Walt Disney Company, je potrdil datume začetka delovanja storitve v 42 državah in na 11 novih ozemljih*.

LJUBLJANA, SLOVENIJA (29. marec 2022) - Disney+, storitev pretočnih vsebin družbe The Walt Disney Company, je potrdil datume začetka delovanja storitve v 42 državah in na 11 novih ozemljih*.

Storitev pretočnih vsebin bo v Sloveniji na voljo od 14. junija. Cena mesečne naročnine za slovensko tržišče bo znašala 7,99 EUR, oziroma 79,90 EUR za letno naročnino.Z ekskluzivno izvirno vsebino in na tisoče epizodami in filmi iz Disneyja, Pixarja, Marvela, Vojne zvezd, National Geographica, in vsebinami splošne zabave Star je Disney+ dom za pretakanje nekaterih najbolj priljubljenih zgodb na svetu.
 


Boba Fett (Temuera Morrison) in Fennec Shand (Ming-Na Wen) v THE BOOK OF BOBA FETT, ekskluzivno na on Disney+. © 2021 Lucasfilm Ltd. & ™. Vse pravice pridržane.


Naročniki bodo imeli dostop do "The Book of Boba Fett" in "The Mandalorian" iz Vojne zvezd, izvršnega producenta in avtorja Jona Favreauja. Na voljo bo tudi Marvelova serija "Moon Knight" z Oscarjem Isaacom v vlogi Stevena Granta, zaposlenega v trgovini z darili, ki ga pestijo izgube spomina in spomini na drugo življenje, in tudi do za oskarja nominiranega “Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings” (Shang Chi in legenda o desetih prstanih) s Simu Liujem in Awkwafino v glavnih vlogah.






Encanto (Encanto: Naš čarobni svet) na voljo na Disney+. © 2022 Disney. Vse pravice pridržane.


Naročniki bodo lahko uživali tudi v Disneyevem in Pixarjevem za oskarja nominiranem filmu “Luca“ (Luka), v z oskarjem nagrajenem filmu “Encanto“ (Encanto: Naš čarobni svet) iz Walt Disney Animation Studios, ki pripoveduje zgodbo o izjemni družini Madrigal, in v z oskarjem nagrajenem filmu “Cruella“ (Kruela) z Emmo Stone v vlogi legendarne Cruelle de Vil.



Emma Stone kot Kruela v Disneyevem filmu CRUELLA. Foto: Laurie Sparham. © 2021 Disney Enterprises Inc. Vse pravice pridržane.


V naboru splošnih zabavnih vsebin si bodo naročniki lahko ogledali tudi akcije polno za oskarja nominirano komedijo “Free Guy“ (Glavni junak) z Ryanom Reynoldsom v glavni vlogi ter “The Simpsons” (Simpsonovi) in "Grey's Anatomy" (Talenti v belem). Iz National Geographica pa si bodo naročniki lahko ogledali prvo sezono “The World According To Jeff Goldblum”, v kateri nas Jeff popelje na zabavno, pronicljivo in igrivo pustolovščino. V vsaki epizodi te 12-delne serije izbere na videz znan predmet, da bi razkril svet presenetljivih povezav ter fascinantne znanosti in zgodovine.



THE SIMPSONS (Simpsonovi). THE SIMPSONS ™ in © 2008 TTCFFC ALL RIGHTS RESERVED.



Jeff Goldblum pred raziskovalnim laboratorijem Adidas v Portlandu. (National Geographic/Sam Jackson)


Uporabniki bodo imeli dostop do visoko kakovostnega gledanja, pretakanja na do štirih napravah hkrati, neomejenih prenosov na do deset napravah in možnost nastavitve do sedmih različnih profilov, z možnostjo, da starši nastavijo otroške profile, ki imajo otrokom prijazen, lahko vodljiv vmesnik za dostop do starosti primernih vsebin.
Za več informacij ali za prijavo na storitev Disney+ obiščite disneyplus.com.


Opombe za urednika: O Disney+
Disney+ je platforma za pretakanje filmov in oddaj iz Disneyja, Pixarja, Marvela, Vojne zvezd in National Geographica, skupaj s Simpsoni in še veliko več. Na izbranih mednarodnih trgih vključuje tudi novo blagovno znamko splošnih zabavnih vsebin Star. Vodilna storitev pretakanja vsebin neposredno potrošnikom družbe Walt Disney Company, Disney+, je del segmenta Disney Media & Entertainment Distribution. Storitev ponuja brezkomercialno pretakanje vsebin skupaj z vedno večjo zbirko ekskluzivnih izvirnikov, vključno z celovečernimi filmi, dokumentarci, igranimi in animiranimi serijami ter kratkimi vsebinami. Z dostopom brez primere do Disneyjeve dolge zgodovine neverjetne filmske in televizijske zabave je Disney+ tudi ekskluzivni dom za pretakanje najnovejših izdaj The Walt Disney Studios. In prek Star ponuja najnovejše iz 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures in še več. Za več informacij obiščite disneyplus.com.

PR: Agencija AVi