DOBRODELEN IN ZABAVEN ZAČETEK ŠOLSKEGA LETA V CITYCENTRU CELJE

DOBRODELEN IN ZABAVEN ZAČETEK ŠOLSKEGA LETA V CITYCENTRU CELJE



Citycenter Celje je že četrto leto zapored z Desetaki obdaril celjske prvošolce. Na prvi šolski dan je namreč kar 480 najmlajših šolarjev v celjskih šolah, ki so prvič prestopili šolski prag, prejelo prav posebno darilo »prvič v šolo«, in sicer Citycentrovo obvestilo, s katerim lahko na Info točki Citycentra prevzamejo darilni bon Desetak za nakup v vseh prodajalnah Citycentra Celje.

Šolačinkarije – dobrodelen dogodek za zabaven in sladek začetek šolskega leta
Citycenter Celje je v sodelovanju z medijsko hišo Novi tednik in Radio Celje ter Rotary klubom Celje pripravil na prvi šolski dan sedaj že tradicionalno dobrodelno prireditev za otroke, ki je potekala pred glavnim vhodom v nakupovalno destinacijo. Poleg sladkanja s palačinkami so za glasbo in ples poskrbeli Tinkara Fortuna, finalisti projekta »Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo« iz Savinjske regije ter plesna skupina Force Celje. Otroci so lahko sodelovali v dobrodelnem srečelovu, različnih animacijah v okviru otroškega parka Džungla, se zabavali na napihljivih igralih in se spoznavali z varnostjo v prometu. AMZS Center varne vožnje na Vranskem je namreč predstavljal zanimiv prevračalnik, policisti s PU Celje policijski vozili, Zavod VOZIM pa je ponujal preizkus vožnje z e-skiro simulatorjem.

Na dobrodelni zabavi se je s srečelovom in v sodelovanju z oglaševalci medijske hiše Novi tednik in Radio Celje zbralo 1.104,40 eurov dobrodelnih sredstev. Le-ta bodo prispevala k lepšim trenutkom otrok iz Savinjske regije, saj jim bodo omogočila udeležbo v šoli v naravi in otroških taborih.

VIR: SI21