PRENOS koncerta V ŽIVO - sobota, 12. marec ob 9:45 in 13:45

Pridružite se nam na nepozabnemu dogodku, ko bodo BTS in njihov ARMY ponovno postali eno z glasbo in plesom v tem ekskluzivnem koncertu, ki bo V ŽIVO iz Seula prišel na platna v Cineplexx Celje, Maribor, Kranj, Koper in Novo mesto.
 
‘BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE - SEOUL’Koncertno doživetje V ŽIVO, ki ga ne smete zamuditi!Sobota, 12. marec ob 9:45 in 13:45Cineplexx Celje, Maribor, Kranj, Koper in Novo mestoVstopnice v prodaji v torek, 22. februarja 2022 ob 16:00 na: https://bit.ly/35dV06b
 
BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE’ je najnovejša serija svetovnih koncertnih turnej POP ikon 21. stoletja, BTS, ki predstavlja odlične nastope in najboljše glasbene hite njihove neverjetne kariere. V Los Angelesu si je BTS turnejo ogledalo približno 813.000 ljudi na štirih razprodanih koncertih, kar serijo koncertov uvrša v najuspešnejšo v letu 2021.
 
 
Ne zamudite BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL - prenosa koncerta v živo iz Seula.
BTS člani, RM, Jin, SUGA, J-Hope, Jimin, V in Jung Kook, pripravljajo nepozabno koncertno doživetje, ki vas čaka V ŽIVO na velikem platnu v kinih Cineplexx samo v soboto, 12. marca ob 9:45 in 13:45.
Vstopnice bodo v prodaji v torek, 22. februarja 2022 ob 16. uri.
 
»Ne potrebujemo dovoljenja za ples«
 
 
Svetovni glasbeni fenomen je v Cineplexx kina že nekajkrat privabil slovenske oboževalce sedemčlanskega K-pop banda BTS na koncertne filme s posnetki iz koncertnih turnej in zakulisja. Tokrat pa obljubljajo koncertno doživetje V ŽIVO, ki ga ne smete zamuditi!
 
Južnokorejski »K-pop band« Bangtan Boys – BTS ima tudi v Sloveniji veliko oboževalcev, ki že vrsto let delujejo pod imenom BTS ARMY Slovenia.
 
 
PR: CINEPLEXX.SI d.o.o.