Sinoči je v bruseljski Kraljevi palači potekal gala sprejem Nemškega združenja investicijskih skladov (BVI), ki zastopa interese 116 investicijskih podjetij in upravljavcev premoženja - ti skupaj upravljajo s kar 4.000 milijard kapitala.

Dogajanja se je po posebnem povabilu organizatorjev udeležil tudi Predsednik VZMD, mag. Kristjan Verbič, ter se srečal in spregovoril s številnimi visokimi gosti, vključno s slavnostnim govorcem večera, Generalnim direktorjem Generalnega sekretariata Sveta EU za Ekonomske in finančne zadeve (ECOFIN), Thomasom Westphalom (na fotografiji), Izvršnim direktorjem BVI, Thomasom Richterjem (na fotografiji), in Direktorjem BVI, Rudolfom Siebelom.

Po izjemo uspešni prvi letošnji turneji (VIDEO:https://youtu.be/KjcQaeJdNww) se je s sinočnjim sprejemom uspešno zaključila tudi druga letošnja turneja mednarodnih poslovno-investitorskih programov VZMD: invest to Slovenia – investo.si in International investors' network – investo.international, v sklopu katere je mag. Verbič sodeloval na številnih konferencah, zasedanjih, sestankih in sprejemih v Grčiji, na Cipru in v Bruslju.

PR: VZMD