Peter Prevc 🥇️🥈️ kralj medijskega prostora v času OI

Besede so glavno orodje pri delu Press Clippinga, kjer objavljajo tematske besede, ki zaznamujejo posamezne mesece. Ključne besede so tiste, s katerimi sledijo zanesljivim in pomembnim informacijam za vsakega uporabnika njihovih storitev. Bistvena je premišljena izbira ključnih besed, da se lahko čim hitreje in verodostojno pride do informacij v vseh medijih, tako elektronskih, tiskanih kot tudi spletnih.  

Kaj, kje in v kakšnem obsegu so osnovni kazalniki, ki jih bodo upoštevali in prikazali. Vi pa ste lahko obveščeni o najbolj pomembni ključni besedi oz. besedni zvezi meseca po izboru podjetja Press Clipping.
 
Besede so viri informacij. Informacije so vir prihodnosti. Biti informiran, pomeni imeti moč.  

Besedna zveza OLIMPIJSKE IGRE je zmagovalka meseca februarja. Pojavila se je v več kot 7.000 objavah, v 300 različnih medijih (spletni portali, tiskovne agencije, tiskani mediji, radio, televizija). Največ objav sta ustvarila spletna portala rtvslo.si in aktualno24.si, vsak po 500+ novic. V prvi infografiki so prikazani strukturni deleži medijev, ki so poročali o olimpijskih igrah samo v času njihovega trajanja, od 5. do 20. februarja.

Strukturni deleži medijev.
Besede in besedne zveze so predstavljene v prilagojeni obliki, s pomočjo storitve Share of Voice, s katero se lahko preveri, kje ste v primerjavi s konkurenco ali katero mesto zasedate v prodajnem prostoru. V spodnji infografiki je prikazan delež TOP 5 najpogosteje omenjenih športnic in športnikov v času trajanja olimpijskih iger, Peking 2022.

Share of voice.
SHARE OF VOICE - SOV
Share of voice
je merilo trga, ki ga ima blagovna znamka v primerjavi s konkurenčnimi blagovnimi znamkami v isti panogi. Merilni oglaševalski model lahko uporabite tudi za merjenje prepoznavnosti blagovne znamke in oceno, kako vidna je bila blagovna znamka v določenem mediju med določeno publiko.
 
 Ne pustite, da drugi vedo več o vas. Bodite zmagovalec panoge!

Ne veste katera storitev je prava za vas? Tukaj je odgovor.