Drage bralke in dragi bralci, pošiljamo vam seznam aktualnih Beletrininih dogodkov.


Drage bralke in dragi bralci,
pošiljamo vam seznam aktualnih Beletrininih dogodkov.Beletrina v živo

Toplo vabljeni, da si ogledate novo epizodo Beletrine v živo. V naslednjih nekaj tednih se bomo posvetili tretjemu letniku Klasične Beletrine, ki na naše police prihaja konec letošnjega leta, lahko pa ga že naročite v prednaročilu.

Tokrat je na vrsti roman Moby Dick ali Kit Hermana Melvilla. Pogovarjali se bodo prevajalec knjige Jernej Zupanič, avtor spremne besede Igor Divjak in novinarka ter televizijska voditeljica Nina Jerman.

V knjigi spremljamo zgodbo kapitana Ahaba in njegov obsesiven lova na belega kita glavača, ki mu je na neki prejšnji kitolovski odpravi odgriznil nogo. Sledimo mu vse do vnovičnega, dramatičnega srečanja s kitom – Moby Dickom, ki mu sledi bridek konec.

Prebudimo čute, obvladajmo izrazSi študent/ka, ki jo zanima umetnost? Delaš v kreativni ali oglaševalski industriji? Bi se rad/a bolje povezal/a s sabo in svojimi čuti ter izboljšal/a svoj kreativni potencial? Potem si vabljen/, da se udeležiš 3-dnevne delavnice, ki bo potekala med 26. in 28. avgustom v čudovitem ambientu Dominikanskega samostana na Ptuju.

Prijave sprejemamo še do 22. julija 2022. Prosta mesta so omejena.


PR: Beletrina