Najnovejši film Batman je po mnenju kritikov najmračnejši in najboljši film o Vitezu teme do sedaj. Včeraj so se oboževalci DC junaka za skoraj tri ure lahko preselili v temačne ulice Gothama

Najnovejši film Batman je po mnenju kritikov najmračnejši in najboljši film o Vitezu teme do sedaj. Včeraj so se oboževalci DC junaka za skoraj tri ure lahko preselili v temačne ulice Gothama. »Viteza teme« je tokrat je upodobil Robert Pattinson, Selino Kyle, aka. Catwoman pa Zoë Kravitz. Obiskovalce sta navdušila tudi zamaskiran Paul Dano v vlogi Ugankarja ter neprepoznavni Colin Farrell v vlogi Pingvina.

Film so si med prvimi ogledali; glasbenik Dejan Krajnc, akrobat Filip Kržišnik v družbi Nine Ogrin, fotograf Aleš Bravničar, youtuberka Kaya Solo (Kaja Kočevar) v družbi Iana Polaka Rožaca bolj znanega kot LILJANX na TikToku. Velik oboževalce DC junakov je tudi youtuber Dino Hajderović – Dinotti. Za dobro vzdušje na dogodku pa je skrbel Uroš Bitenc.

Največji oboževalci so si film ogledali na Večeru superjunakov in se razveselili fanovskgea BATMAN plakata ter osvežilne PEPSI.
 
TikToker LILJANX (Ian Polak Rožac), youtuberka Kaya Solo (Kaja Kočevar), Žan Cehnar

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje  dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

PR - Cineplexx