V Atenah se že jutri pričenja srečanje Evropske federacije investitorjev in uporabnikov finančnih storitev (BETTER FINANCE), v okviru katerega bodo potekale tudi volitve v Izvršilni odbor BETTER FINANCE

V Atenah se že jutri pričenja srečanje Evropske federacije investitorjev in uporabnikov finančnih storitev (BETTER FINANCE), v okviru katerega bodo potekale tudi volitve v Izvršilni odbor BETTER FINANCE ter mednarodna investitorska konferenca z naslovom »A New Era of Investor Protection, Sustainability & Pension Reforms«. V Atene je prispel tudi Predsednik VZMD in aktualni član Izvršnega odbora BETTER FINANCE, mag. Kristjan Verbič, ter že opravil nekatere sestanke in pogovore, med drugim tudi z  Johnom Kyriakopoulosom, Predsednikom Grškega združenja investitorjev – Helinas. Slednji je gostitelj in soorganizator tokratne konference (na fotografiji), prve po lanskoletni mednarodni konferenci in letnih zasedanjih, ki jih je pripravil VZMD na Bledu (VIDEO: https://youtu.be/JoaQyqZlVwg).   

Po ravnokaršnjem zaključku predhodne mednarodne turneje (VIDEO: https://youtu.be/KjcQaeJdNww) poslovno-investitorskih programov VZMD: invest to Slovenia – investo.si in International Investors' Network – investo.international ter obisku Belgije, Monaka, Irske in Velike Britanije, predstavlja tokratna pot v Grčijo pričetek še ene mednarodne turneje, v okviru katere so predvidena številna poslovna srečanja ter obisk Roadshowa Luksemburškega združenja finančnih in kapitalskih skladov (ALFI) v Frankfurtu.

PR: VZMD