Kino spored: https://www.cineplexx.si/main-navigation/spored/

 
BRATA SUPER MARIO FILM – 6.4.2023
Ne zamudite največje avanture bratov Super Mario. Animiran spektakel za vse generacije.
Premiera bo v sredo, 5. aprila ob 18ih v Cineplexxu Ljubljana. Dogodek bo obiskala ekipa, ki je sinhronizirala risanko MIRKO MEDVED (Mario), MIHA RODMAN (Luigi), UROŠ BUH (Toad), LENI BUH (Lumalee), ŠTEFAN KUŠAR (Donkey Kong), MARJAN BUNIČ (Cranky Kong), ŽIGA BUNIČ (Spike), GABER KRISTJAN TRSEGLAV (Mariov oče). Otroke bosta zabava tudi Mario in Luigi, ki se bosta z veseljem fotografirala z vsemi obiskovalci. Po premieri se bodo otroci razveselili LINOLADE.
 
Predpremierne projekcije animirane avanture BRATA SUPER MARIO FILM bodo v vseh kinih Cineplexx v sredo, 5. aprila ob 18ih. Otroke bo razveselil otroški kotiček s pobarvankami in ORAKETA.
 
MARIO IN LUIGI NA TURNEJI
Mario in Luigi se bosta podala na turnejo po Cineplexx kinih! Med 15. in 18. uro jih lahko pričakujete: v sredo, 5. aprila v Ljubljani, v soboto, 8. aprila, v Mariboru, v nedeljo, 9. aprila, v Celju, v ponedeljek, 10. aprila, v Murski Soboti, v petek, 14. aprila, v Kopru, v soboto, 15. aprila, v Kranju in v nedeljo, 16. aprila v Novem mestu.
 
V soboto, 8. aprila bo potekal Družinski dan BRATA SUPER MARIO FILM Poleg otroškega kotička s pobarvankami, otroci prejmejo ORAKETO in sestavljanko PLUS, PLUS.
 
AIR: NEKATERIM LEGENDAM JE USOJENO LETETI6.4.2023
Oskarjevska ekipa z Benom Affleckom in Mattom Damonom na čelu, v filmu o eni najvplivnejših športnih znamk na svetu. Zgodba o legendarni supergi, ki je navdušila Jordana in „rešila” Nike. Kritiki so film ocenili za najboljši športni film vseh časov. Premiera bo v četrtek, 6. aprila ob 20ih v Cineplexxu Ljubljana.
Zgodba filma nas popelje v obdobje osemdesetih let prejšnjega stoletja. Matt Damon nastopa v vlogi Sonnyja Vaccara, Ben Affleck v vlogi soustanovitelja Nikea – legendarnega Phila Knighta, Jason Bateman v vlogi Roba Strasserja – njegovega direktorja marketinga, Viola Davis pa v vlogi brezkompromisne mame, ki se zaveda vrednosti neizmernega talenta in košarkarskega fenomena svojega sina Michaela Jordana, ki bo postal največja športna legenda vseh časov.
 
PAPEŽEV EKSORCIST – 6.4.2023
Predpremierna projekcija bodo v sredo, 5. aprila. Prihaja grozljivka navdihnjena po resničnih zapiskih glavnega vatikanskega eksorcista. V glavni vlogi vedno odlični Russell Crowe.
V petek, 7. aprila Horror night s filmom PAPEŽEV EKSORCIST . Vsi obiskovalci dobijo filmski plakat. Redni obiskovalci Cineplexx kina, ki imajo CBC kartico pa prejmejo ob obisku Horror nighta tudi dodatnih 100 točk na kartico.
 
METALLICA: 72 SEASONS – GLOBAL PREMIERE – samo 13.4.2023
V četrtek, 13. aprila ob 19ih ne zamudite svetovne glasbene zabave v družbi največjih oboževalcev legendarne glasbene skupine METALLICA. Premiera najnovejšega albuma, ekskluzivno v kinih po celem svetu, en dan pred izidom. Metallica: 72 Seasons – Global Premiere,
 
ČUDOVITA POLOMIJA – 13.4.2023
Ljubitelji filmov Petdeset odtenkov sive in franšize Prvič, se bodo razveselili filma, posnetega po istoimenski knjigi. Dylan Sprouse in Virginia Gardner sta Travis in Abby v filmu režiserja uspešnice PRVIČ, posnetega po knjigi - ČUDOVITA POLOMIJA! Ne zamudite dogodka LADIES NIGHT ČUDOVITA POLOMIJA, ki bo 13. aprila ob 20ih. Obiskovalke Ladies Nighta prejmejo čokolado Milka in Lip Gloss Essence.
 
INDIGO KRISTAL – 13.4.2023
Srbska drama, režiserja Luke Mihailovića, o možnosti novih začetkov. V glavnih vlogah Miodrag Radonjić, Denis Murić, Nina Janković. Zgodba, ki se odvija v štirih dneh, spremlja tridesetletnega Vuka, ki se vrača iz zapora. Zaradi samomora najboljšega prijatelja skuša na predvečer obletnice tragičnega dogodka rešiti njegovega mlajšega brata. Opremljen z novimi izkušnjami začne Vuk naporno pot vključevanja v družbo in skuša ob tem ugotoviti, zakaj je bil izpuščen dve leti prej.
Premiera z obiskom filmske ekipe bo v sredo, 12. aprila ob 20ih v Cineplexxu Ljubljana.
 
JEZDECA – 13.4.2023
Jezdeca je slovenski celovečerni igrani film, v katerem nastopajo Timon Šturbej, Petja Labović, Anja Novak. Prijatelja Tomaž in Anton iz majhne vasi predelata svoja mopeda v chopperja in se podata na pot. V iskanju svobode in ljubezni potujeta skozi sanje preteklosti in vizije prihodnosti.
 
REINFIELD – 13.4.2023
Na velika platna se vrača Drakula v komični grozljivki Renfield. Zgodba spremlja Drakulovega zvestega služabnika, ki želi svojemu šefu po več stoletjih služnosti ubežati.V glavnih vlogah zaigrajo oskarjevec Nicolas Cage, Nicholas Hoult, Awkwafina, Ben Schwartz in Adrian Martinez.
 
COLDPLAY: LIVE AT RIVER PLATE POSNETEK KONCERTA - sreda, 19.4. in nedelja, 23.4.2023 Cineplexx Ljubljana, Celje, Koper, Maribor
Po rekordnem uspehu prenosa koncerta Coldplay's Music Of The Spheres Live Broadcast iz Argentine v kinematografe po vsem svetu oktobra lani, se skupina vrača na velika platna v tem popolnoma novem, dokončnem režiserskem delu.
 
TRIJE MUŠKETIRJI: D'ARTAGNAN – 20.4.2023
Roman Alexandra Dumasa je literarna klasika, ki je bila že večkrat prirejena za velika platna, vendar ta – razkošna priredba, predstavlja nove like in številne lokacije, od slovitega Louvra do Buckinghamske palače, preko pariških žlebov do obleganja La Rochella…
 
UPS 2! PUSTOLOVŠČINA SE NADALJUJE – 20.4.2023
Nadaljevanje animirane uspešnice Ups! Noe je odšel ... iz leta 2015, ki ponovno spremlja prigode nenavadnih živalic - gnezdneža Filipa in grimpovke Leje.
 
MAMA MAFIA – 27.4.203
Zvezdnica filma „Nož v hrbet” Toni Collette, igra nesrečno in osamljeno predmestno mamo, ki nepričakovano postane vodja ene najstrašnejših kriminalnih združb na svetu. Pri tem ji kot mentorica pomaga Monica Bellucci. Zelo hitro in dobro se bo morala naučiti prav vsega, če bo želela, da jo sprejmejo kot neusmiljeno mafijsko šefico in da bi postala „MAMA MAFIA”.
 
MET Opera v živo iz New Yorka na velikem platnu v Cineplexxu Ljubljana, Celje, Koper in Maribor
V mesecu aprilu ne zamudite opere FALSTAFF, KAVALIR Z ROŽO in PRVAK. Vabljeni na sobotne neposredne prenose iz newyorške Metropolitanske opere.
V soboto, 1. aprila ob 18:30 vabljeni na operno predstavo FALSTAFF v živo iz New Yorka. Shakespearov lik Falstaff v komični operi, ki jo je ustvaril italijanski skladatelj Giuseppe Verdi. Baritonist Michael Volle poje svojo prvo Verdijevo vlogo v MET operi kot poredni vitez Falstaff.
 
V soboto, 15. aprila ob 18:00 vabljeni na operno predstavo KAVALIR Z ROŽO .V glavnih vlogah Straussove komedije se bo zbrala zvezdniška trojica: sopranistka Lise Davidsen bo v vlogi Marschallin debitirala v Metropolitanski operi, mezzosopranistka Isabel Leonard bo nastopila v vlogi Oktavijana in sopranistka Erin Morley v vlogi Sophie.
 
V soboto, 29. aprila ob 18:55 vabljeni na operno predstavo PRVAK Šestkratni dobitnik nagrade Grammy, Terence Blanchard prinaša v Metropolitansko opero svojo  opero. Basbaritonist Ryan Speedo Green je mladi boksar Emile Griffith, ki se iz neznank povzpne do svetovnega prvaka.
 
 
VIR: CINEPLEXX.SI d.o.o.