Apivita ni samo še ena znamka. Apivita je živa organizacija z močnimi koreninami, ki ohranja in neguje več kot 2500 let staro dediščino in veščine.

Ustanovitelja, mlada farmacevta Niki in Nikos Koutsianas, je že od samega začetka, od leta 1979, navdihovala čebelja družina, grška narava in Hipokratov holistični pristop do zdravja, lepote in dobrega počutja.

Danes, po vseh teh letih, Apivita ostaja zvesta svojim navdihom, vrednotam, družbeni odgovornosti, tradiciji in inovativnosti s trajnostnim poslovanjem, ki spodbuja etičen in bolj zelen način poslovanja, razmišljanja, življenja in podjetništva.

Apivita, navdihnjena z večno sinergijo čebel in grške narave, povzema svoje ekološko in etično poslanstvo, ki presega izdelke same. Zakaj? Ker Apivita niso le izdelki. Apivita se nanaša na celoten življenjski slog, način razmišljanja in vrednote.
Apivita, ki v prevodu pomeni “življenje čebel”, v vsak svoj izdelek vključuje svojo strast, svoje vrednote in svojo vizijo lepote, ki spoštuje naravo in ljudi. Veliko vlaga v izobraževanje mlajših generacij o pomenu čebel in njihovi vlogi pri varovanju narave in človeštva. Iz tega razloga se je Apivita pridružila globalni mreži “1 % za planet”, tako da neposredno nameni 1 % prihodkov globalni organizaciji, ki ščiti čebele in biotsko raznovrstnost.


Vse formule izdelkov Apivita vsebujejo 85-100 % naravnih sestavin, brez spornih sestavin (kot so silikoni, parabeni, mineralna olja, propilen glikol, ftalati …) ali kakršnih koli drugih sestavin, ki bi škodljivo vplivale na zdravje ali okolje.

Apivita je pionir v mešanju propolisa, medu, čebeljega voska in matičnega mlečka, rastlinskih izvlečkov in organskih eteričnih olj ter beleži in uteleša svoje strokovno znanje, strast in predanost v vsakem svojem izdelku, ki svetu zagotavlja resnično lepoto.
Ponudba izdelkov Apivita vključuje naravne izdelke za nego kože obraza, telesa, las, intimno nego, naravno kozmetiko za otroke in izbor izdelkov za zaščito pred soncem. Vsi izdelki vsebujejo naravne čebelje sestavine s poudarkom na matičnem mlečku, medu in propolisu, ki dokazano učinkujejo pri različnih težavah s kožo in lasmi.

Samo od 31. 10. do 05. 11. 2022 lahko izkoristite popust v višini kar 20 % na celotno ponudbo izdelkov znamke Apivita. Vstopite v to jesen s kakovostnimi izdelki in si privoščite najboljše po ugodnejši ceni. Pričakujemo vas v Nami.




Lektorirala: Melanija K. Matoh

*Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

VIR: NAMA