Založba Mladinska knjiga je včeraj na prepolni terasi ALEJA SKY gostila Kristino Kuzmič, ameriško vlogerko hrvaško-prekmurskih korenin in avtorico knjižne uspešnice Drži se!.

Pogovor z energično vlogerko, ki pravi, da jo najbolje opiše besedna zveza »nepopolno popolna«, je vodila novinarja Ana Maria Mitić.  

Kristina Kuzmič se je med vojno na Hrvaškem s starši preselila v ZDA, študirala, se poročila in rodila dva otroka, se ločila, živela iz rok v usta in pri enaintridesetih letih zmagala v resničnostnem šovu Oprah Winfrey ter dobila lastno oddajo. Ni se izteklo, kot je upala, in znova je morala začeti z dna. O neverjetni zmagi v resničnostnem šovu piše tudi v svoji mednarodni uspešnici Drži se!, včeraj pa je v pogovoru z Ano Mario Mitić dejala, da se, kadar pripoveduje to zgodbo, še vedno počuti kot lažnivka, tako neverjetna se ji zdi … Z Ano Mario sta govorili tudi o njeni ljubezni do Prekmurja, od koder prihaja njen oče, o tem, kaj pomeni biti mama, o dojenčkih in najstnikih in o dobrih soprogih. Po zaključku je Kristina še dve uri potrpežljivo in z nasmehom na obrazu podpisovala knjige oboževalcem.

Več fotografij z dogodka je na voljo na povezavi: https://we.tl/t-6VJPXk7NFS
(Foto: Anže Krže, Mediaspeed)

PR: MKZ