AMC je naznanil, da se v osmi sezoni serije Fear the Walking Dead kot reden lik serije vrača izjemno priljubljena Madison Clark, ki jo je v prvih štirih sezonah igrala Kim Dickens.


Na male zaslone se Kim Dickens vrača že v drugi polovici 7. sezone, ki na AMC prihaja v ponedeljek, 18. aprila, ob 22.00. V prihajajoči 8. sezoni pa bo Madison Clark, ki jo igra Kim Dickens, reden lik serije.
 
»Madison Clark je temeljni lik serije Fear the Walking Dead – junaška, nekoliko zapletena, a vendar preprosta oseba, ki se prelevi v bojevnico,« je povedal Scott M. Gimple, vsebinski vodja The Walkin Dead Universe. »Neverjetni talent, moč in odličnost igralke Kim Dickens bodo še enkrat naelektrili serijo Fear the Walking Dead. Veseli smo, da je ponovno z nami.«
 
Kakšno je življenje po jedrski eksploziji?
Druga polovica 7. sezone serije prikazuje življenje nekaj mesecev po jedrski eksploziji. Edini preživeli je Victor Strand (Colman Domingo), ki si je ustvaril fevd in zdaj brezčutno izbira, komu bo dal priložnost za življenje. Drugi člani skupine so veliko pretrpeli, a je ravno to v njih vzbudilo izjemno voljo do življenja, čeprav to pomeni, da morajo na silo zavzeti Strandov stolp in nadaljevati iskanje Padra, mitskega kraja, za katerega nihče ni prepričan, ali zares obstaja. Alicio (Alycia Debnam-Carey), ki je zdaj nejevoljna vodja Teddyjevih nekdanjih privržencev, mučijo skrivnostna bolezen in posledice njenih preteklih dejanj. Morgan (Lennie James), ki skuša ohraniti upanje, da se bo ponovno srečal s svojo družino, se zaveda, da je Alicia ključna za njihovo preživetje. Ko Alicia napove vojno, se Strandova paranoja in osebna maščevanja razbohotijo, s tem pa se z vseh strani pojavijo nove grožnje.
 
Izvršni producent serije Fear the Walking Dead je Scott M. Gimple. Glavni scenaristi serije so Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero in David Alpert. Serijo producira AMC Studios.
 
AMC predstavlja tudi novi video napovednik 7. sezone: https://www.youtube.com/watch?v=RAuryHSRHAI

PR: IPPR