V različnih življenjskih obdobjih smo odprti za raznovrstne priložnosti. Morda se srečujete z občutkom »zataknjenosti« na delovnem mestu; ali pa ste pravkar v dokončevanju študija in iščete svojo (podjetniško) pot.

V različnih življenjskih obdobjih smo odprti za raznovrstne priložnosti. Morda se srečujete z občutkom »zataknjenosti« na delovnem mestu; ali pa ste pravkar v dokončevanju študija in iščete svojo (podjetniško) pot. Morda ste v iskanju nove poslovne priložnosti ali pa se vam je porodila kakšna dobra (poslovna) ideja – in ste, tako kot mnogi, pomislili: morda pa je trenutek ravno pravšnji za to, da to idejo tudi uresničim! Če da, ste ujeli pravi trenutek, saj je v teku program PONI. PONI je model podjetniškega usposabljanja, ki je v celoti financiran in s tem za udeleženke_ce brezplačen. Poteka v vseh regijah v Sloveniji, tokrat pa, glede na to, da v Navidhni me prihajamo iz mariborske občine, predstavljamo PONI Podravje.

V okviru programa PONI udeleženci_ke v obdobju štirih mesecev razvijejo in realizirajo lastno podjetniško idejo. Kako to poteka? Vse kandidatke oz. kandidati se za štiri mesece zaposlijo na RRA Podravje. Podporo, usmerjanje in opolnomočenje za kreiranje in uresničenje svoje ideje pa pridobijo skozi celovit program podjetniških usposabljanj, mentorstva in z nudenjem vsestranske pomoči. Še do 29. januarja je čas za prijavo na razpis PONI Podravje.

Celoten prispevek, ki ga je napisala Danaja Postružnik, lahko preberete v Navdihni me (izdaja Insights, družba za odkrivanje in razvoj potencialov d.o.o.) na https://navdihni.me/ali-ste-ze-osedlali-svojo-poni-idejo/

VIR: Insights d.o.o.