za vas smo pripravili tedenski novičnik, v katerem smo povzeli sveže zanimivosti iz Beletrine. Vabljeni k branju.

Drage bralke in dragi bralci,
za vas smo pripravili tedenski novičnik, v katerem smo povzeli sveže zanimivosti iz Beletrine. Vabljeni k branju.

Knjiga tedna
V branje vam priporočamo novi roman Jurija Hudolina Čas lepih žensk, svetlo in izjemno berljivo knjigo, v kateri spremljamo ljubezenske peripetije protagonista Oskarja, ki se preživlja z oddajanjem podedovanih stanovanj in lokala, medtem pa pohajkuje po mestih in se prepušča, seveda, času lepih žensk.

Dogodek tedna
Vabljeni, da se nam danes ob 19. uri pridružite v ljubljanski Cukrarni, kjer se obeta prav poseben dogodek. Skupaj bosta nastopila dva Beletrinina avtorja, besedna čarodeja Aleš Šteger in Jurij Hudolin. Predstavila bosta vsak svojo novo knjigo, Šteger knjigo poetično angažiranih zapisov in fotografij projekta Na kraju zapisano, ki je nastajal kar dvanajst let na več celinah, Hudolin pa svoj novi roman Čas lepih žensk.

Ugodnost tedna
Samo še danes in jutri lahko izkoristite priložnost in si po ugodni ceni priskrbite majsko knjigo meseca, biografijo Svetlane Makarovič z naslovom Luciferka. Knjiga vam je na voljo 30 %  ugodneje.

Novica tedna
Spremljajte popotovanje Beletrininih trubadurjev, ki se tudi v juniju podajajo na pot med slovenske bralce. Pridružite se Feriju Lainščku, Dragu Jančarju in Tonetu Partljiču, ki bodo spregovorili o svojih najnovejših knjigah.

Članek tedna
Če vas zanima, od kod izvirajo mnoge antične zgodbe, je Heziod pravi avtor za vas, pravi Noah Charney v svojem prispevku za AirBeletrino. Spremljajte njegov bralni projekti, v katerem se spoprijema s svetovnimi klasiki.
VIR: Beletrina