ALPE-ADRIA: 33. SEJEM TURIZMA, KAMPINGA IN KARAVANINGA33. sejem turizma, kampinga in karavaninga Alpe – Adria jutri odpira svoja vrata!

 Na sejmu se bo med 15. in 18. februarjem predstavljala tudi destinacija Šaleška dolina s poudarkom na novih 5-zvezdičnih doživetjih: Skrivnosti potopljenih vasi in Polet v usnjarno Evrope.Najdete nas na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Predstavljamo se na razstavnem prostoru I FEEL SLOVENIA Slovenske turistične organizacije v Marmorni dvorani (prvi stojnica na levi strani ob informacijskem pultu).V celotnem sejemskem času bomo dogajanje na stojnici popestrili z virtualnim doživetjem: Potop v Velenjsko jezero skozi VR očala, ki je del 5-zvezdičnega doživetja Skrivnosti potopljenih vasi.V času sejma bo potekala tudi nagradna igra, kjer se bodo lahko obiskovalci s prijavo na e-novice iz sveta turizma Šaleške doline na spletni strani www.visitsaleska.si potegovali za privlačne nagrade: vstopnica za Muzej Velenje, vstopnica za Muzej usnjarstva na Slovenskem, vstopnica za Muzej premogovništva Slovenije in sladko doživetje v Hotelu Paka Velenje.
V petek, 17. februarja, bomo med 14. in 19. uro gostili bogat animacijski program:Skok čez kožo v sodelovanju z Muzejem premogovništva Slovenije,nastop maskote Krtka Ligija v sodelovanju z Muzejem premogovništva Slovenije,usnjarska delavnica v sodelovanju z Muzejem Velenje,kulinarična pogostitev v sodelovanju z Gorenjem Gostinstvo inglasbeni nastop Bernarda Brizanija, Prešernovega nagrajenca.
V četrtek, 16. februarja, ob 10.15 ne zamudite predavanja o trženju doživetij, pogovor s ponudniki SUE doživetij ter predstavitev poziva edinstvenih doživetij in novosti v letu 2023, kjer bo sodelovala tudi direktorica Zavoda za turizem Šaleške doline, Alenka Kikec.Šaleška dolina je v letu 2022 postala edina vodilna destinacija v Sloveniji, ki ima v zbirki Slovenia Unique Experience kar tri doživetja.
Vabljeni, da nas obiščete.
Več informacij sejem Alpe-Adria.

VIR: 
Zavod za turizem Šaleške doline