tudi v obdobju poletnih počitnic 2024, Vam in Vašim otrokom ponujamo organizirano preživljanje prostega časa, ki smo ga poimenovali AKTIVNE POČITNICE.

Spoštovani starši,

tudi v obdobju poletnih počitnic 2024, Vam in Vašim otrokom ponujamo organizirano preživljanje prostega časa, ki smo ga poimenovali AKTIVNE POČITNICE. Skupaj z lokalnimi društvi, prostovoljci in zavodi bomo izvedli različne delavnice, kjer bomo spoznavali življenje v našem Lovrencu, se športno udejstvovali, izvedeli, kaj počno naša društva in zakaj so pomembna za naš kraj. Seveda bomo tudi kaj dobrega pojedli, obiskali skrite kotičke, predvsem pa se družili in v zabavnem vzdušju preživljali prosti čas. Delavnice bodo potekale med 26. 6. in 26. 7. 2024 in sicer med 7. in 16. uro. Prijavnice, program in vse podrobne informacije v zvezi z Aktivnimi počitnicami 2024, so na voljo v priloženih datotekah.

Prijavnico si lahko pridobite tudi na naših spletnih straneh, v prostorih Mance v času uradnih ur, v tajništvu Občine Lovrenc na Pohorju in v Prireditvenem centru občine Lovrenc na Pohorju (pri informatorju) v času uradnih ur. Prijavnico (z izjavo in soglasjem starša oz. skrbnika) izpolnjeno in podpisano pošljete na elektronski naslov: miha.kraner@visitlovrenc.si ali jo prinesete osebno v prostore Mance, v tajništvo Občine Lovrenc na Pohorju, lahko jo oddate v nabiralnik Občine Lovrenc na Pohorju (zadnji vhod v stavbo – Spodnji trg 8) ali v nabiralnik Mance (Cesta vstaje 1). V kolikor boste prijavnico oddali preko navadne pošte, jo pošljite na naslov:

Občina Lovrenc na Pohorju, Spodnji trg 8 2344 Lovrenc na Pohorju – s pripisom – AKTIVNE POČITNICE.

Informacije v zvezi z Aktivnimi počitnicami 2024, pa lahko dobite tudi neposredno na telefonski številki: 031 367 647 – Miha Kraner. Veselimo se druženja z vami!

OSNOVNE INFORMACIJE:

LOKACIJA

Aktivne počitnice 2024 bodo potekale od srede, 26. 6. 2024 – do petka, 26. 7. 2024 in sicer vsak delovnik med 7.00 in 16.00.

Teden od 26. 6. – 5. 7. bo zbirno mesto in lokacija izvajanja aktivnosti v Prireditvenem centru Občine Lovrenc na Pohorju (notranjost, Kulturni dom Jožeta Petruna, fitnes v naravi).

Od 8. 7. – 26. 7. bo zbirno mesto in lokacija izvajanja aktivnosti v prostorih OŠ Lovrenc na Pohorju (razred, šolski park, šolsko igrišče, VŠD).

PREHRANA

Zajtrk in popoldansko malico bomo imeli v prostorih Prireditvenega centra oz. OŠ Lovrenc.

Kosilo bo vse dni (razen Kopalnega dne, 5. 7. – kosimo v Športnem parku Ruše in 12. 7. – kosimo na Gasilskem poligonu) organizirano v jedilnici OŠ Lovrenc na Pohorju in sicer med 12.00 – 12.30 (odvisno od izvedbe aktivnosti).

AKTIVNOSTI:

Za vsak dan Aktivnih počitnic bomo organizirali eno dejavnost, ki jo bodo izvedla lokalna društva, zavodi oz. posamezniki. Dejavnost bo trajala približno 2 uri. Glede na raznolikost programa in razpršenost lokacij, ki jih društva uporabljajo za svojo dejavnost, bomo primorani na kakšno delavnico tudi peš. Apeliramo na starše in skrbnike, da poskrbijo za primerno obutev svojih otrok.

 

URNIK:

7.00 – 10.00 – zbiranje, zajtrk, družabne igre

10.00 – 12.00 - dnevna organizirana dejavnost

12.00 – 12.30 – kosilo v OŠ Lovrenc na Pohorju

13.00 – 16.00 – igra, malica

PRIDRŽUJEMO SI PRAVICO, DA PROGRAM PO POTREBI SPREMINJAMO.
PRIJAVNICA AKTIVNE 2024
Velikost datoteke: 736 KB
IZJAVA STARŠEV oz. SKRBNIKOV
Velikost datoteke: 2 MB
AKTIVNE POČITNICE 2024 - LETAK
Velikost datoteke: 3 MB

VIR: Občina Lovrenc na Pohorju