Letalska družba Air France še najprej krepi svoje povezave s Severno Ameriko. Po tem, ko so napovedali, da bodo od 13. maja letos znova začeli leteti v Minneapolis (Minnesota) in do konca poletja podaljšali urnik letov na letališče Raleigh-Durham v Severni Karolini, so z družbe minuli teden sporočili, da na seznam letov dodajajo novo destinacijo – Phoenix v Arizoni.

Letalska družba Air France še najprej krepi svoje povezave s Severno Ameriko. Po tem, ko so napovedali, da bodo od 13. maja letos znova začeli leteti v Minneapolis (Minnesota) in do konca poletja podaljšali urnik letov na letališče Raleigh-Durham v Severni Karolini, so z družbe minuli teden sporočili, da na seznam letov dodajajo novo destinacijo – Phoenix v Arizoni. Povezava bo med letališčema Pariz-Charles de Gaulle in Phoenixom zaživela 23. maja 2024. Potniki bodo lahko trikrat na teden – ob torkih, četrtkih in sobotah – leteli z letali Boeing 787-9 s 30 sedeži v poslovnem razredu, 21 sedeži v razredu Premium Economy ter 228 sedeži v razredu Economy.

Phoenix bo tako postal 17. destinacija družbe Air France v Združene države Amerike in 24. severnoameriška destinacija poleg Atlante, Bostona, Cancuna, Chicaga, Dallasa, Denverja, Detroita, Houstona, Los Angelesa, Mexico Cityja, Miamija, Montreala, Minneapolisa, New York JFK-ja, New York Newarka, Ottawe, Quebeca, Raleigh-Durhama, San Francisca, Toronta, Seattla, Vancouvra in Washingtona.

Izlet v puščavo Sonora

V Phoenixu je sončno skoraj vse leto. Nahaja se severovzhodno od Sonorske puščave in je odlično izhodišče za raziskovanje pokrajine z avtomobilom, štirikolesniki ali med hojo po pohodniških poteh. Nad kulturno raznolikostjo Phoenixa, mešanico avtohtonih ameriških in španskih vplivov ter pridihom Divjega zahoda pa bodo še posebej navdušeni ljubitelji umetnosti in zgodovine.

Več informacij glede voznega reda in cen najdete na tej povezavi.

VIR: IPPR