Digitalna marketinška agencija Madwise po uspešnem sodelovanju z Bled Rose Hotelom prenovila še spletno stran Vile Podvin, vrhunske restavracije z bogato zgodovino.

Digitalna marketinška agencija Madwise po uspešnem sodelovanju z Bled Rose Hotelom prenovila še spletno stran Vile Podvin, vrhunske restavracije z bogato zgodovino.



Kaja Kovič novinarka Marketing Magazina

»Projekt priprave novega spletnega mesta za Vilo Podvin je predstavljal nadgradnjo odličnega sodelovanja z Bled Rose Hotelom, ki je lastnik te restavracije. Za Bled Rose Hotel že dalj časa izvajamo digitalni marketing, letos pa so nam zaupali tudi razvoj povsem nove spletne predstavitve, ki bo v svet ponesla vrhunska kulinarična doživetja in edinstveno okolje Vile Podvin,« uvodoma pove direktor agencije Sašo Palčič. Naročnik je želel, da obiskovalec že na spletnem mestu pred prihodom v restavracijo začuti izkušnjo, ki jo ponujajo.

PREFINJENOST, ELEGANCA IN PRIDIH ČAROBNOSTI

»Ker je v Madwise ekipi veliko sladokuscev, za katere ima Vila Podvin poseben status, smo se kuhanja spletne strani lotili premišljeno in z vso skrbnostjo. Pri izbiri sestavin smo se osredotočili na dobro uporabniško izkušnjo in estetsko dovršenost. Vsak element je bil premišljeno zasnovan, saj smo želeli predstaviti edinstveno identiteto Vile Podvin, njeno bogato dediščino ter odlično kulinariko. Tradicionalnim elementom smo dodali pridih sodobnosti in svežine ter na ta način zgodbo destinacije približali tudi mlajši ciljni publiki,« po kuharsko razloži potek dela.

V ekipi Madwise so tako nad končnim izdelkom kot tudi nad nadgradnjo sodelovanja z naročnikom zelo zadovoljni. »Zgodbo Vile Podvin bomo seveda razvijali še naprej. Najprej sledi angleška različica spletnega mesta, nato pa si želimo še z ostalimi aktivnostmi digitalnega marketinga Vilo Podvin postaviti na mesto, kot si ga zasluži,« se zazre v prihodnost.

VIR: MM