26. maja se je v Milanu, svetovni prestolnici mode, odvila podelitev ABOUT YOU AWARDS.

Šlo je za mednarodni prvenec, saj se je About You letos prvič odločil prireditev izpeljati širše - z nominiranci in gosti iz več kot 20 evropskih držav. Dogodek je bil prava paša za oči vseh ljubiteljev modnih trendov in zvestih oboževalcev družbenih omrežij. Podelitev ABOUT YOU AWARDS je tako edinstvena prav zaradi tega, ker temelji tudi prenos dogodka izključno na družbenih omrežjih - oboževalci so tako dogajanje z rdeče preproge, dogodka ter zaodrja spremljali prek Instagram, Facebook in TikTok profilov svojih najljubših kreatorjev. Dogodek je povezovala karizmatična Nikkie de Jager (@nikkietutorials), ki je sproščeno klepetala z nominiranci in fantastično izpeljala podelitve nagrad. Prav posebno priznanje "Idol of the Year" je šlo v roke znanega Tiktokerja Khaby Lamea. Z vami delimo še zmagovalce v petih kategorijah in vas vabimo, da pogledate njihove profile!

STYLE: Nic Kaufmann / @nic.kaufmann
ENTERTAINMENT: Elevator Boys / @elevatormansion
EMPOVERMENT: Leeroy Matata / @leeroymatata
DIGITAL CREATIONS: Be Fernandez / @befernandezart
LIVE: Move Mind / @move_mind

Poleg nominiranih ustvarjalcev je bilo med gosti še veliko znanih vplivnežev in umetnikov, ki ustvarjajo s pomočjo družbenih omrežij, seveda pa ni manjkalo tudi velikih imen, kot so Karolína Kurková in Chiara Ferragni s sestrama Valentino in Francesco.

Slovenci v Milanu
Kljub majhnosti slovenskega prostora, smo bili k sodelovanju povabljeni tudi Slovenci. PR agencija Sidera je prevzela nalogo, da med slovenskimi profili poišče tiste najbolj posebne ustvarjalce, ki nas navdušujejo in ves čas pripravljajo kvalitetne vsebine. Med več kot 40 profili so izbrali enega, ki je pustil največji vtis in prepričal tudi ekipo About You - Dunking Devilse! Fantje so skupaj z Urško Ambrož, lastnico agencije Sidera, ki je imela še ugledno mesto med strokovno žirijo, in Evo Novak, ki je projekt vodila, odpotovali v Milano. Verjamemo, da so se na dogodku imeli čudovito, saj je bil celoten večer res izvrstno organiziran, tako da so gostje lahko resnično samo uživali v mreženju, ustvarjanju novih vsebin in seveda zabavi, ki je nikakor ni manjkalo. Kar nekaj Slovencev je premamilo tetoviranje na samem dogodku in precej jih je domov poleg lepih spominov odneslo še nov tattoo. Opazili smo Gajo Prestor, Niko Kar, Hajdi. J. Korošec, Ano Žontar, Pera Martiča, Leo Filipovič, Laro Begič, Katarino Benček in še veliko drugih vplivnežev, ki so utrinke večera delili tudi na svojih profilih.
Ne dvomimo, da nam bo ABOUT YOU AWARDS tudi v naslednjem letu postregel z atraktivnim dogodkom, pojavljajo pa se seveda že ugibanja, ali bo naslednja postaja Pariz!

PR: Sidera