Študentsko življenje je zabavno, a intenzivno. Gre za nenehno usklajevanje med šolskim delom, načrtovanjem družabnih dogodkov in obšolskimi dejavnostmi. Nova Samsung Galaxy Tab S9 serija združuje prenosljivost tabličnega računalnika z zmogljivo funkcionalnostjo prenosnega računalnika, zato lahko izkoristite svoje ustvarjalne sposobnosti in delate na velikih šolskih projektih, tudi ko ste zunaj učilnice ali daleč od doma.

Študentsko življenje je zabavno, a intenzivno. Gre za nenehno usklajevanje med šolskim delom, načrtovanjem družabnih dogodkov in obšolskimi dejavnostmi. Nova Samsung Galaxy Tab S9 serija združuje prenosljivost tabličnega računalnika z zmogljivo funkcionalnostjo prenosnega računalnika, zato lahko izkoristite svoje ustvarjalne sposobnosti in delate na velikih šolskih projektih, tudi ko ste zunaj učilnice ali daleč od doma. Zaradi svoje vsestranske oblike ter zanesljivih orodij in aplikacij so tablice Galaxy Tab S9 serije presenetljivo zmogljive, ne glede na naloge, s katerimi se soočate čez dan - tukaj je pet načinov, kako vam lahko tablica Galaxy Tab S9 pomaga učinkovito opraviti delovne naloge od jutra do večera.

Enostavno načrtujte svoj dan
Najboljši prijatelj zaposlenega študenta je učinkovit planer. S tablico Galaxy Tab S9 lahko na enem mestu načrtujete svoj dan in sestavite seznam opravil. Galaxy Tab S9 preprosto postavite navpično ali vodoravno s pritrdljivim pametnim knjižnim ovitkom (Smart Book Cover) in že ste pripravljeni na načrtovanje dneva. Galaxy Tab S9 serija je prvič v sistemu Android opremljena z najljubšo aplikacijo mnogih, GoodNotes, ki zagotavlja povsem novo izkušnjo pri urejanju urnika. Študenti lahko z aplikacijo GoodNotes uporabljajo pripravljene predloge in novo oblikovano pisalo S Pen Creator Edition, da ostanejo organizirani na svoj ustvarjalni način. Poleg tega lahko vse to nosite s seboj na poti v eni sami lahki napravi.


Opravite več nalog hkrati kot pravi profesionalec
Študentsko življenje se lahko med pripravami na pouk, načrtovanjem študijskih srečanj in iskanjem časa za prijatelje zdi kot norišnica. Tablica Galaxy Tab S9 je zasnovana tako, da vam pomaga slediti vsemu temu, ne da bi izgubili svoj ritem življenja. Odprite in delajte v več oknih hkrati s funkcijo MultiWindow za največjo produktivnost - sodelujte s sošolcem v storitvi Google Meet, medtem ko pripravljate predstavitev, in hkrati narišite svojo najnovejšo zamisel v ločenem dokumentu Samsung Notes. Za učinkovito in hitro večopravilnost lahko med aplikacijami preklapljate celo s preprostimi gestami s potegom prsta in pritrdite knjižni ovitek s tipkovnico (Book Cover Keyboard) za lažje krmarjenje z miško na sledilni plošči.


Dvignite raven beleženja zapiskov na višjo raven
Pri pisanju zapiskov v razredu je lahko tipkanje na prenosnem računalniku glasno in moteče. Z roko pisanimi zapiski na papir se sicer lahko počutite bolj zavzeto, vendar je zaradi tega tudi težje nemoteno deliti misli s sošolci. Z uporabo tablice Galaxy Tab S9 kot digitalne beležnice boste dobili najboljše iz obeh svetov - še toliko bolj s priloženim zaslonom z beležnico (NotePaper Screen), ki omogoča, da je pisanje na tablici čim bolj podobno pisanju na papir. S pisalom S Pen lahko med poukom zapisujete misli in ključne poudarke v program Samsung Notes, nato pa tablico serije Galaxy Tab S9 sinhronizirate s programom Microsoft OneNote in vse shranite na enem mestu. To ne le olajša delo z drugimi v realnem času prek skupnega spletnega dokumenta, temveč lahko tudi iščete izraze in teme, ko iščete določene informacije.


Tablico spremenite v popolnoma funkcionalen prenosni računalnik
Da bi bili produktivni ves dan, ni treba prenašati prenosnega računalnika po celotnem študentskem naselju. S tablico Galaxy Tab S9 in dodatno opremo se lahko namestite v najljubši kavarni, se učite v parku ali se odpravite na hiter izlet za konec tedna in svoj prenosni računalnik pustite za seboj - z zavedanjem, da lahko v trenutku še vedno dostopate do vseh njegovih funkcij. Tablični računalnik serije Galaxy Tab S9 preprosto povežite s tankim knjižnim ovitkom s tipkovnico (Book Cover Keyboard Slim) in vklopite način DeX, da takoj posnemate videz in občutek osebnega računalnika. Dostopali boste lahko do celotnega nabora Microsoftovih aplikacij, kar vam bo olajšalo hitre posodobitve dokumenta Word, ali PowerPoint, ali preglednice Excel v hipu. Če želite na javnih površinah odvrniti radovedneže, lahko z enostavno pritrdljivo zaščito zaslona za zasebnost (Privacy Screen) zagotovite, da boste med delom zaslon videli le vi.


Razširite svoj delovni prostor z brezhibnim drugim zaslonom
Ko se vrnete domov in ste pripravljeni na obsežno domačo nalogo, včasih potrebujete več kot en zaslon. Tablični računalnik Galaxy Tab S9 deluje brezhibno z različnimi operacijskimi sistemi in aplikacijami, zato je hitro in priročno orodje, ko si morate ogledati več datotek in oken hkrati ter delati učinkoviteje. S funkcijo Second Screen, ki jo odprete z enim klikom, lahko preprosto povežete računalnik s tabličnim računalnikom in ustvarite izkušnjo dveh monitorjev v razširjenem ali podvojenem načinu. S funkcijo Multi Control lahko med napravami Galaxy celo povlečete in spustite besedilo in slike. Zgrabite nedavno fotografijo iz aplikacije Galerija v pametnem telefonu in jo vstavite v zapiske Samsung Notes na tablici serije Galaxy Tab S9 ali predstavitev v računalniku - svoboda uporabe ekosistema Galaxy vam omogoča, da opravite več dela v krajšem času.


Tablica Galaxy Tab S9 je zasnovana za sodobnega nenehno zaposlenega študenta, ki je vedno v gibanju. Ne glede na to, ali študirate grafično umetnost in morate imeti možnost skiciranja idej, kadar koli in kjerkoli se pojavi navdih, ali ste ambiciozni gradbeni inženir, ki mora v učilnici in zunaj nje pripraviti načrt projekta, je tablica Galaxy Tab S9 popoln partner za produktivnost.

Z novo tablico do štirih brezplačnih mesecev YouTube Premium!
Ob nakupu in aktivaciji Galaxy Tab S9, S9+ ali S9 Ultra lahko izkoristite edinstveno priložnost - štirimesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium. Ta izjemna ugodnost velja od 11. avgusta 2023 do 1. aprila 2024. Gre za izjemno priložnost, še posebej za študente, da brezplačno dostopajo do ekskluzivnih vsebin na YouTube-u brez nepotrebnih oglasov, kar občutno izboljša uporabniško izkušnjo in omogoča raziskovanje raznolikega sveta vsebin - od zabavnih do izobraževalnih. Več o ponudbi tukaj.

VIR: Millenium Promocija