Drage bralke, dragi bralci, prijazno vabljeni na 5. Beletrinino debato z naslovom Etika v postkovidnem obdobju, ki bo v sredo, 9. marca 2022, ob 19. uri


Drage bralke, dragi bralci, prijazno vabljeni na 5. Beletrinino debato z naslovom Etika v postkovidnem obdobju, ki bo v sredo, 9. marca 2022, ob 19. uri potekala v hibridni obliki – v živo v Klubu Cankarjevega doma ter v spletnem prenosu na Beletrininem YouTube kanalu.

Indologinja dr. Tamara Ditrich, filozof dr. Blaž Zabel ter esejist in pesnik Muanis Sinanović bodo izmenjevali mnenja o tem ali je etika po dveh letih pandemije res postala tema za zgodovinarje, odprli pa bodo še druge zanimive teme. Pogovor bo povezoval dr. Blaž Mazi z Radia Slovenija.

Brezplačne vstopnice za dogodek lahko prevzamete na blagajni Cankarjevega doma ali si jih predhodno zagotovite preko spleta.

Z nizom pogovornih dogodkov, naslovljenih Beletrinina debata, osvetljujemo aktualne in vznemirljive teme. Toplo vas vabimo k sodelovanju v debati in zastavljanju vprašanj, kar bo mogoče tako v dvorani kot v spletnem prenosu.

Prijazno vabljeni!

PR: Beletrina