Oddaja bo prvič na sporedu 30. septembra ob 22.00 in potem vsako soboto zvečer

Oddaja bo prvič na sporedu 30. septembra ob 22.00 in potem vsako soboto zvečer

Sobotni večeri na drugem programu Televizije Slovenija bodo od 30. septembra naprej glasbeni. Vsako soboto zvečer bo na sporedu nova glasbena oddaja 33/45 z voditeljico Leilo Aleksandro Jelić.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija
21. september 2023 ob 9.18
Televizija Slovenija

Voditeljica nove oddaje Leila Aleksandra Jelić. Foto: RTV Slovenija


Na program TV SLO 2 prihaja nova tedenska glasbena oddaja 33/45 o ustvarjalcih različnih glasbenih zvrsti, kreativnih procesih in zaodrju. Oddaja bo sledila dogodkom na sceni, jih napovedovala in gostila glasbenike. Predstavljen bo tudi spot tedna, ki ga bodo gledalci izbrali na spletu.

Voditeljica oddaje bo Leila Aleksandra Jelić. Leila je v zadnjih letih delovala na področju kulture, predvsem filma in glasbe. Izkušnje je nabirala v okviru Društva slovenskih pisateljev, sodelovala v produkcijskih in režijskih procesih slovenskih filmov, kot novinarka je pisala o glasbi in družbi. Je tudi glasbenica. Njena skladba Rajske ptice je bila nemalokrat predvajana na radijskih programih, v duetu z Bordojem je posnela skladbo Nebo.


Leila Aleksandra Jelić: »Z ekipo oddaje delimo navdušenje zaradi visoke kakovosti glasbe v Sloveniji ta hip in se veselimo širjenja dobrih besed o njej.« Foto: RTV Slovenija