King Supreme, sladoled na palčki, je osvojil prvo mesto za najboljši sladoled, medtem ko je King Obsession in Layers osvojil drugo mesto za inovativnost.

King Supreme, sladoled na palčki, je osvojil prvo mesto za najboljši sladoled, medtem ko je King Obsession in Layers osvojil drugo mesto za inovativnost.

Sladoledi King so navdušili žirijo, ki jih je razglasila za najboljše v močni mednarodni konkurenci.

Ljubljana, 24. oktober 2024 - Odlične novice prihajajo iz Firenc, kjer je na letošnji konferenci Mednarodnega združenja proizvajalcev sladoleda (IICC) King Supreme, sladoled na palčki, osvojil prvo mesto v kategoriji Najboljši sladoled, medtem ko je King Obsession in Layers v lončku osvojil drugo mesto v kategoriji Najinovativnejši sladoled.

S ponosom sporočamo, da je mednarodna žirija IICC ponovno nagradila naše delo. Sladoledi King so prejeli prestižno priznanje v izjemno veliki konkurenci, kar dokazuje uspeh blagovne znamke King na trgu v regiji, pa tudi po vsem svetu. Te nagrade za nas predstavljajo priznanje za stalno kakovost, ki jo King vsako leto presega. Zahvaljujemo se vsem našim sodelavcem, ki so sodelovali pri razvoju sladoledov, ki so zdaj mednarodno priznani - ta nagrada je rezultat skupnih prizadevanj in strasti, ki jo vsi delimo, je dejal Ivan Babić, generalni direktor regije Adriatic.

Kot član IICC, združenja, ki povezuje vodilne strokovnjake za proizvodnjo sladoleda z vsega sveta, King s ponosom nosi te prestižne nagrade. V izjemno močni konkurenci so popolnoma usklajene kombinacije okusov, tekstur in formatov sladoledov King navdušile žirijo, prvo in drugo mesto pa potrjujeta Ledovo zavezanost kakovosti in inovacijam ter nenehno premikanje mej v industriji.


Za nas King ni le sladoled - je simbol ustvarjalnosti in strasti. Vodeni z inovacijami in premikanjem mej industrije smo skupaj ustvarili sladoled, ki vsak trenutek spremeni v nepozabno doživetje. Naši potrošniki so vedno v središču vsakega našega projekta, njihove želje in potrebe pa so imperativ pri razvoju novih izdelkov,< je povedala Andrea Klišanić, vodja marketinga za regijo Adriatic pri Ledu.


King Supreme prinaša popolno ravnovesje slane karamele, enega najbolj zaželenih okusov na svetu. Popolno uravnotežena kombinacija mlečne in slane karamele, bele čokolade in hrustljavih koščkov je letos navdušila vse Kingove potrošnike.


King Obsession in Layers je popolna izbira, saj se v lončku prepletajo plasti kremastega sladoleda, hrustljavih posipov in bogatih prelivov. Ta inovativen format - lonček s 450 ml - omogoča uživanje v Kingovih okusih med posebnimi trenutki, posvečenimi sebi, saj vsako priložnost spremeni v najljubši del dneva. Vsaka plast tega sladoleda prinaša različne teksture v obliki hrustljavih koščkov, kremastih sladoledov in mehkih prelivov, kar omogoča še bogatejšo multisenzorno izkušnjo. To je inovacija, ki jo je King letos predstavil in ki kaže na impresivno stopnjo rasti.


Naša najnovejša inovacija, sladoled King in Layers, je rezultat dolgotrajnega, vztrajnega dela številnih ekip pri najbolj kompleksnem proizvodnem podvigu letošnjega leta, kar nagrado, ki smo jo prejeli zanj, naredi še posebej pomembno in razlog za dodaten ponos. Zahvaljujoč prilagojeni opremi in posebnim proizvodnim procesom smo uspeli ustvariti popolne plasti, ki King in Layers naredijo edinstveno izkušnjo za naše potrošnike. Še posebej me veseli, da so ti napori prepoznani prav med našimi potrošniki, kar jasno kažejo podatki s trga in njihove reakcije,< je povedal Luka Sorić, direktor proizvodnje za regijo Adriatic.


Edinstvena izkušnja in pobeg od vsakdana
Z blagovno znamko King in sloganom Escape the ordinary se potopite v svet domišljije, poln neustavljivih užitkov. S pripovedjo o svetu domišljije, v katerega se poglobite z vsakim grižljajem, King ponuja edinstveno popotovanje skozi okuse in teksture, slavi inovativnost, ustvarjalnost in neomajno iskanje novih doživetij. Vabimo vas, da pokukate v skoraj neresničen svet, zgrajen na domišljiji, kjer se uresničijo vse vaše želje in občutki. Svet, ki je vedno tukaj, ki čaka samo na vas in kamor se vedno lahko vrnete. Sprejmite užitek odmora od rutine in se prepustite čarom sladoleda King.

VIR: Ledo