"Podjetje Trgograd, doo, Litija, gazela savinjsko-zasavske regije, je nastalo leta 1992 in se je skozi svojo zgodovino dograjevalo in poskušalo trgu ponuditi čim bolj kompleksne storitve s področja gradbeništva, gradbenih storitev in gradbenih proizvodov. Celotno skupino Trgograd danes sestavljajo štiri podjetja s 310 zaposlenimi, ki so s svojo dejavnostjo prisotna v okoli petnajstih občinah.

Foto vir: Dnevnik

"Podjetje Trgograd, doo, Litija, gazela savinjsko-zasavske regije, je nastalo leta 1992 in se je skozi svojo zgodovino dograjevalo in poskušalo trgu ponuditi čim bolj kompleksne storitve s področja gradbeništva, gradbenih storitev in gradbenih proizvodov. Celotno skupino Trgograd danes sestavljajo štiri podjetja s 310 zaposlenimi, ki so s svojo dejavnostjo prisotna v okoli petnajstih občinah. Ključna prednost sistema pred konkurenco je celo(s)tno izvajanje del v gradbeništvu – od lastne surovine do projektiranja in izvajanja (lastnih) investicij. Rastoči gradbeni sistem je danes z dvema lastnima laboratorijema pomemben igralec tudi na področju visokih gradenj in zgled dvojnega (zelenega in digitalnega) prehoda."

Iskrene čestitke vodstvu in zaposlenim v podjetju Trgograd Litija, obenem pa čestitke tudi vsem ostalim prejemnikom priznanj za najhitreje rastoča podjetja in nominirancem letošnjih nacionalnih Gazel.


Zlata gazela: Hyla d.o.o. 

Bronasta gazela: Caretronic d.o.o.

Več o letošnjih GAZELAH >>>>> TUKAJ!

VIR: GZS