Ali ste vedeli, da podjetje DPD Slovenija letos praznuje že 20. obletnico delovanja? Ta obletnica pa ni le priložnost za slavje, ampak tudi za oziranje nazaj, kako se je vse skupaj začelo…

Ali ste vedeli, da podjetje DPD Slovenija letos praznuje že 20. obletnico delovanja? Ta obletnica pa ni le priložnost za slavje, ampak tudi za oziranje nazaj, kako se je vse skupaj začelo…
 
Pot se je začela leta 2004, ko so v DPD odprli prva dva depoja v Sloveniji, in sicer v Mariboru in Ljubljani. Na trg so vstopili s svežimi idejami in vizijo, da postanejo najbolj kvalitetna dostavna služba v Sloveniji. 
 
Ob obletnici svojega delovanja so v DPD Slovenija z nami ponosno delili zgodbo svojega uspeha. Od 100 dostavljenih paketov na dan in 8 kurirjev za celo Slovenijo do podjetja, ki danes velja za enega od ključnih akterjev na področju dostave paketov v Sloveniji.
 
Iz leta v leto je rastlo število depojev po Sloveniji in s tem tudi število kurirjev in zaposlenih. Danes pravijo za imajo v svoji ekipi več kot 300 strokovnjakov za dostavo, na katere so izjemno ponosni. Pravijo, da zaposleni in kurirji ključni del njihovega delovanja. Redna izobraževanja in razvoj pa zagotavlja, da ostajajo v ospredju logistike v Sloveniji.
 
Vzporedno s tehnološkim napredkom in rastjo ekipe so veliko naredili tudi na področju trajnostne dostave. Postavljajo namreč visoke standarde, saj so že leta 2012 začeli s projektom CO2 nevtralna dostava, začeli so z dostavo s kolesi in to jih spremlja vse do danes, ko so zavezani, da do leta 2040 skupaj z Geopostom dosežejo Net Zero cilj.
 
Ob praznovanju 20. obletnice delovanja želijo veliko hvaležnost izkazati svojim strankam, prejemnikom, partnerjem in kurirjem.
»Zahvaliti se želimo vsem, ki so bili in so še vedno del naše 20. let dolge zgodbe. Hvala za zaupanje, zvestobo in predanost.« so še povedali v DPD Slovenija.
 
Kot del praznovanja so odprli posebno promo kodo »PRAZNUJEMO20« za 20% popust, ki jo lahko uporabite na njihovi spletni strani www.dpd4u.si za pošiljanje paketov doma in v tujini. 
 
Skozi 20 let jih spremlja bogata dediščina inovacij, razvoja in zavezanosti kvaliteti. Načrtujejo pa seveda tudi nadaljnjo rast in naložbe v tehnologijo, širitev dostavne mreže in nenehno izboljševanje svojih storitev.

PR - DPD d.o.o.