Vljudno vas vabimo na 2. mreženje imetnikov IRDO certifikatov in članov IRDO v letu 2022, ki bo v petek, 11. februarja 2022, od 9. do 11. ure.

Spoštovani imetniki certifikatov in člani IRDO,

Vljudno vas vabimo na 2. mreženje imetnikov IRDO certifikatov in članov IRDO v letu 2022,
ki bo v petek, 11. februarja 2022, od 9. do 11. ure.
 
Na srečanju bomo spregovorili o pomenu medgeneracijskega sodelovanja ter uporabi različnih metod za krepitev zaposlenih v podjetju.
 
   
 
Z nami bo mag. Natalie Cvikl Postružnik, podjetnica, coachinja, vodja družbeno odgovornih projektov v podjetju Insights d.o.o., članica inštituta IRDO.
Mag. Natalie Cvikl Postružnik je magistrica znanosti, podjetnica, coachinja, vodja družbeno odgovornih projektov, ki je uspela združiti in uskladiti svoje delo z življenjsko vizijo. Verjame, da smo ljudje bitja vsaj štirih ravni, zato je recept za uspeh naša lastna kombinacija fizičnega zdravja, čustvene sreče, miselne osredotočenosti in zavedanja svojega poslanstva na duhovni ravni. Zato se ukvarja z iskanjem in razvojem potencialov znotraj posameznikov, timov, organizacij. Kot predavateljica je aktivna že več kot petindvajset let, osredotoča pa se na področja učinkovite komunikacije (prejete nagrade Effie, Inovacijsko komuniciranje ...), zavzetosti (članica sveta Zlata nit in Organizacijska energija), osebnostnega in poslovnega razvoja (certificirana poslovna coachinja (Academy of Executive Coaching, London), certificirana equine assisted coach (Franziska Müller Pferdegestütztes Coaching), certificirana NLP Praktik (ZDA); certificirana vodja za za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj). 

Za svoje delo je prejela vrsto nagrad in priznanj, nazadnje septembra letos ob 30. obletnici Doba za doprinos k ugledu izobraževalne institucije in pedagoškemu razvoju. Najbolj je vesela trikratnega naziva Naj predavateljica po izboru študentov Doba fakultete, med drugim predava še Intercultural Business Communication na Gea Collegu in integrirano tržno komuniciranje na podiplomskem študiju na Visoki šoli za novinarstvo in komuniciranje v Skopju, Makedonija. Kariero je začela na Mestni občini Maribor, kjer je bila najprej kot direktorica odnosov z javnostmi in kasneje kot šefinja kabineta odgovorna za široko področje komuniciranja, protokola, medosebnih in mednarodnih odnosov ter kriznega in issue management (CEGOR ...), kar je nadgradila še z evropskim vidikom v času pristopa Slovenije v EU kot šefinja kabineta ministra za promet in zveze, kjer se je prav tako pa se soočila s številnimi kriznimi in konfliktinimi situacijami, saj je bilo ministrstvo v tistem času odgovorno za umeščanje tras avtocestnega križa v Sloveniji. Po tem obdobju je svoja znanja nadgradila še s korporativnimi veščinami v okviru Zavarovalnice Maribor (zdaj Sava), ter vodila projekte vstopa na avstrijsko ter hrvaško tržišče, prevzemanje evra kot valute, hkrati pa sodelovala pri uvajanju programov Družini prijazno podjetje, Zlata nit in izvajala interna izobraževanja, kjer je bila med najboljšimi predavatelji s področja motivacije in timskega sodelovanja ter medorganizacijskih odnosov. Sedaj je prokuristka v podjetju Insights, družbi za odkrivanje in razvoj potencialov d.o.o.

Več o Natalie in njenih trenutnih aktivnostih najdete tukaj: insights.si / navdihni.me / coachingtosuccess.si / https://www.linkedin.com/in/nataliecpostruznik/
 
Program srečanja za petek, 11. februar 2022:
 
Ura | Program | Predavatelj
9.00 | Pozdrav udeležencem mreženja in pregled programa srečanja | Simona Roškar, mag. poslovnih ved, in mag. Anita Hrast, IRDO
9.10 | Zgradimo medgeneracijske mostove in zavzetost zaposlenih  - kako z različnimi metodami okrepiti HR funkcijo v podjetju in tako prispevati k DO in TR v organizaciji | mag. Natalie Cvikl Postružnik, prokuristka v podjetju Insights d.o.o.
9.40 | Prihajajoče finančne spodbude za podjetja na področju DO in TR | mag. Anita Hrast in udeleženci srečanja
10.20 | Mreženje imetnikov certifikatov in članov IRDO ter pogled naprej | Udeleženci mreženja in predavatelji
11.00 | Zaključek srečanja | Udeleženci in organizatorji
 
REGISTRIRAJTE SE!
Prosimo vas, da vašo prisotnost na srečanju potrdite preko naslednje povezave najkasneje do četrtka, 10.2.2022 do 15. ure:
Povezava na srečanje v januarju je naslednja:
 
You are invited to a Zoom meeting.
When: Feb 11, 2022 09:00 AM Belgrade, Bratislava, Ljubljana
 
Register in advance for this meeting:
 
After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.
 
Veselimo se srečanja z vami!
 
S spoštovanjem in prijaznimi pozdravi,

PR: IRDO