Na HBO Max streaming platformo so začeli prihajati novi naslovi, ki že prebujajo prihajajoče praznično vzdušje.

Od božičnih filmov, preko tematskih dokumentarcev, pa vse do animiranih vsebin za otroke, spodaj je seznam božičnih naslovov, ki so že prispeli ali bodo kmalu prispeli v ponudbo na HBO Max.

Read more

Nova božična zgodba (A Christmas Story Christmas) / Dostopno takoj na HBO MaxV nadaljevanju te najljubše praznične zgodbe je Ralphie odrasel in se mora spopasti z božičem in vsem, kar pride z njim, tokrat kot oče. Peter Billingsley se vrača v vlogo, zaradi katere so se otroci vseh starosti veselili božičnega jutra kot nobenega drugega.
Santa Camp
Tabor za Božičke (Santa Camp) / Dostopno takoj na HBO MaxGanljiv dokumentarni film, ki spodbuja razmišljanje in osvetli združenje Božičkov v Novi Angliji in njihova prizadevanja, da bi enemu najbolj ljubljenih likov v zgodovini – Božičku prinesli več raznolikosti.Božična skrivnost (A Christmas Mystery) / Dostopno takoj na HBO MaxPred sto leti je mladi fant v Pleasant Bayu v Oregonu odkril trak Božičkovih čarobnih zvončkov, kar je mestecu prineslo približno stoletje blaginje in miru. Zdaj, le nekaj dni pred božičem, so zvonovi izginili in skupina neustrašnih otrok mora rešiti primer, poiskati zvončke ter obnoviti božično čarobnost za Shelter Bay in njegove meščane.
Cranberry Christmas
Brusnični Božič (Cranberry Christmas) / Dostopno takoj na HBO MaxLočen par na nacionalni televiziji igra zakonsko blaženost, da bi pomagal božičnemu festivalu v svojem mestu in svojemu poslu. Toda kaj jima bo prinesla prihodnost, ko se bo njuna ponovno razplamtela ljubezen zapletla zaradi novih okoliščin?Praznična harmonija (Holiday Harmony) / Dostopno takoj na HBO MaxPevka in tekstopiska Gail (Annelise Cepero) dobi enkratno priložnost, da se poteguje za življenjsko zmago in se odpravi na tek na smučeh. Vendar pride le do Harmony Springsa v Oklahomi, potem ko njena pot, proračun in vse ostalo obvisi na nitki. Le še dva tedna časa ima, da pride na svoj sanjski božični večer na iHeartRadio. Za vse posluša nasvet lokalnega mojstra Jeremyja (Jeremy Sumpter) in se sooči s skupino neprilagojenih otrok, ki upajo, da bodo nastopili v svoji božični predstavi. Gail in Jeremy se zbližata, a če ona želi izpolniti svoje življenjske sanje, bo morda morala zapustiti njega in mesto, ki ga je vzljubila. Igra tudi Brooke Shields.Pogumni kužek Pat: Pat Božiček (Pat the Dog: Santa Pat) / Dostopno takoj na HBO MaxKljub svoji majhnosti in igrivemu odnosu je Pat junak, ki vselej hiti na pomoč svojim prijateljem in se izogiba številnim oviram, ki se mu znajdejo na poti.Hollywoodski Božič (A Hollywood Christmas) / Dostopno takoj na HBO MaxJessica je hollywoodska filmska ustvarjalka, znana po svojih božičnih filmih. Ko izvršni direktor televizijske mreže Christopher grozi, da bo ustavil produkcijo, Jessica ne poskuša samo rešiti svojega božičnega filma, ampak dejansko zaživi v njem.
Christmas on the Farm
Christmas on the Farm (Christmas on the Farm) / Premiera 23. decembra na HBO MaxClementine Jones je avstralska pisateljica, katere avtobiografsko knjigo o življenju na kmetiji v Queenslandu so razgrabili mogočni založniki London & London. Toda resnica je, da je "Clementine" pravzaprav Emmy Jones, Newyorčanka, ki je knjigo zasnovala na dnevniku svoje pokojne matere. Ko založniki napovejo, da potujejo v Avstralijo po pristno "Clementine" pred podpisom pogodbe, mora Emmy pobegniti nazaj na staro družinsko kmetijo in k sodelovanju pri prevari angažirati svojega bratranca Davida in njegovega moža Milesa. Edina težava: glavna urednica London & London Ellison London se pojavi s svojim čednim odraslim sinom Jackom – in če se spomni noči, ko je srečal Emmy v New Yorku, je igre konec!Diskensovski prazniki (A Dickens of a Holiday) / Premiera 23. decembra na HBO MaxCassie se je preselila nazaj v svoj domači kraj, mestece Dickens, potem ko se je preizkusila kot režiserka na Broadwayu v New Yorku. Zdaj so ji zaupali režijo krajevne predstave "Božična pesem" ob 100. obletnici viktorijanskih praznovanj. Ko glavni igralec ostane brez glasu, mora poiskati zamenjavo, sicer bo predstava odpovedana. Župan se domisli, da bi lahko poskusila za vlogo prepričati zvezdnika akcijskih filmov Jaka, ki je odraščal v Dickensu. Cassie ni preveč navdušena, saj se z Jakom poznata še iz šolskih dni, vendar ga vseeno pokliče. Na njeno presenečenje se dejansko vrne domov, da bi sodeloval. Zdaj se morata Cassie in Jake posvetiti predstavi in prebudijo se stara čustva.
Christmas Waltz
Christmas Waltz (Christmas Waltz) / Premiera 23. decembra na HBO MaxPotem ko je Averyna pravljična božična poroka odpovedana, se ji plesni inštruktor pomaga soočiti z njenimi strahovi v življenju in izpolniti njene sanje o učenju plesa. FOTOGRAFIJE: https://warnerbros.box.com/s/f8ht1q63go26ci801k4lsxxgp9gl7qbz
Images

VIR: HBO