Lansko pomlad smo s podporo Mestne občine Ljubljana zasnovali in izvedli prvo sezono bralnih klubov Z Literaturo v literaturo,


Lansko pomlad smo s podporo Mestne občine Ljubljana zasnovali in izvedli prvo sezono bralnih klubov Z Literaturo v literaturo, kjer smo svoje znanje in navdušenje nad branjem širili med ljudmi raznolikih starosti, okusov in zanimanj. Letos nas čaka že druga sezona. Trije lanski klubi (Žanrsko branje, Odnosi naši vsakdanji in Pustolovščine med platnicami) se nadaljujejo, novost pa je klub, posvečen branju poezije.

Odraslim bralkam in bralcem so namenjeni klubi Ane Pepelnik, Veronike Šoster in Lare Paukovič, bralni klub Tine Bilban in Gaje Kos pa je namenjen mladim od 9. do 11. leta. Prva srečanja se bodo odvila v maju, vse informacije glede posameznega kluba najdete spodaj.

Udeležba na klubih je brezplačna. Prijavite se lahko na toliko klubov, kot želite. Prijave so odprte do 21. aprila oziroma do zapolnitve mest, prijavite pa se tako, da pišete posamezni mentorici (vsi podatki spodaj). Srečanja bodo potekala po različnih lokacijah po Ljubljani.

VIR: LUD Literatura