Gospodarstvo

Nahtigal: Resolucija o rabi jedrske energije korak v pravo smer

»Vesela sem, da je vlada sprejela predlog resolucije o dolgoročni miroljubni uporabi jedrske energije v Sloveniji. S tem jo prepoznava kot pomemben strateški vir energije, kar je pozitivno sporočilo tudi za slovensko gospodarstvo.

Splošno

SKENIRAJ, PLAČAJ, ZMAGAJ Z APLIKACIJO PETROL GO!

Pri Petrolu so v sodelovanju z Agencijo 101 za slovenski in hrvaški trg zasnovali komunikacijsko akcijo ob prenovi mobilne aplikacije.

Splošno

IGRIČARSTVO PRITEGUJE VSE VEČ OGLAŠEVALSKEGA DENARJA

Novo poročilo IAB kaže, da je igričarstvo področje, ki v zadnjem letu med vsemi kanali v oglaševalski industriji doživlja največjo rast. O tem smo spregovorili z Alešem Petejanom (Mastercard) in Gregorjem Firbasom (Futura DDB).

Splošno

NETKO 2024: NAJ AGENCIJA JE SPLETNA POSTAJA, NAJ SPLETNA STRAN PA SLOVENIJA-TRANSPLANT.SI

Register.si in Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) sta podelila nagrade Netko 2024. Z nagradami v osmih kategorijah in dvema posebnima nagradama žirije je tekmovanje za najboljše spletne projekte pod domeno .si končano.

Šport

Podpisana čelada Petra Prevca na dražbi za Botrstvo

Deseta velika dobrodelna dražba na Valu 202, za otroke iz socialno ogroženih družin na ta način doslej zbrali že več kot 230.000 evrov

Zdravstvo

ScienceBEAT je prejemnik priznanja Zlata praksa 2023

Lek, član skupine Sandoz, je na včerajšnji podelitvi nagrad Zlata nit prejel priznanje Zlata praksa, ki ga časnik Dnevnik podeljuje za inovativno in učinkovito kadrovsko prakso. Priznanje si je prislužil dogodek ScienceBEAT, ki zasleduje strategijo trajnostnega pridobivanja novih talentov s spodbujanjem mladih k znanstveni karieri v farmacevtski panogi in omogočanjem dostopa do globalne mreže znanstvene in strokovne odličnosti.

Avtomobilizem

FORD IN ALLEGO – PARTNERJA PRI ELEKTRIFIKACIJI EVROPSKE PRODAJNE MREŽE Z ULTRAHITRIM POLNJENJEM

Ford in Allego, vodilno vseevropsko javno omrežje za hitro in ultrahitro polnjenje električnih vozil, sta danes naznanila strateško partnerstvo, s katerim bosta v več sto Fordovih prodajnih salonov po Evropi uvedla infrastrukturo za ultrahitro polnjenje.

Splošno

Zasedenost med velikonočnimi prazniki v Slovenskih naravnih zdraviliščih

Prvi veliki praznik v letu ob enem pomeni tudi praznik za turistične namestitve in še posebej to velja za slovenska naravna zdravilišča. V teh dneh iz zdraviliških centrov javljajo zelo dobro zasedenost v kar nekaj zdraviliščih in termah pa so celo polno zasedeni.

Film

KAJ GLEDATI V APRILU NA TV KANALIH WARNER BROS. DISCOVERY

Poglejte, kaj v aprilu izpostavljamo iz bogate ponudbe kanalov Warner Bros. Discovery – Discovery Channel, TLC, ID, HGTV, HBO in HBO 3.

Splošno

Odgovorno in zmerno preko celega leta

40 dni brez alkohola v znamenje solidarnost z vsemi, ki trpijo zaradi nasilja, nesreč in bolezni, ki so posledica alkohola.